Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Simmons madrac Tipovi

Simmons Posteljina Company --- koja proizvodi svoje prve madrace u tvornici u Kenoshi , Wisconsin, 1870 --- je odgovoran za niz inovacija za pomoć potrošačima u uzimajući dobar noćni san . Među svojim inovacijama suprethodnik Murphy krevet , opruge , a kraljica - a king size madraca . Danas ,tvrtka prodaje tradicionalnih spiralne opruge , pjena na bazi i hipoalergena madrace na cijenu bodova koji se kreću od ekonomičan za luksuzno . Beautyrest

Beautyrest je tvrtka je admiralski brod linija . Madraci imaju ušivene opruge i visoke performanse memorijske pjene ili lateksa - pjenom slojeva . Simmons koristi tri mjere --- A Motion Rastava Index ( MSI ) , u skladu Index podrška ( CSI ) i smanjenje tlaka, indeks ( PRI ) --- kako bi ocijenili utjehu i potporu svakog madraca u toj liniji . Linija ima četiri modela:Classic , World Class , Exceptionale i NXG . Većina ima jamstvo od 10 godina , osim NXG , koji ima jamstvo od 20 godina.
Beautyrest crna

Ova linija se smatravišeg stupnja , luksuznih skup koji koristi istu tehnologiju kao manje - skupo Beautyrest linije na kojima se temelji. Svaki ima jamstvo od 20 godina i koristi tvrtke Variform Napredne ušivene opruge koje poboljšavaju odvajanje pokreta, povećati izdržljivost i eliminirati potrebu da se povremeno okretanje madraca . Modeli imaju dodatnu udobnost slojeva proizvedeni od vune , svile i alpaka i dodatne slojeve prirodne lateks pjene ili memorijske pjene .

Natural Care

tri madraca u toj liniji , New Hope , Podružnica Rijeka i Pikes Peak , proizvedeni su od lateksa dobivenog od prirodne gume . Ovi vrlo trajnih proizvoda dolaze s jamstvom od 20 godina , su mekani , ali podržavaju , a namijenjeni su za ublažavanje pritisak bodova po cijelom tijelu . Sve su dostupne u poduzeću i pliš verzije . Prirodnog lateksa izgradnja je biorazgradiv , što ovi madraci više prijateljski prema okolišu od onih napravio sa sintetičkim lateksa . Oni su također , naravno, hipoalergena i otporna na grinje , plijesni i gljivica .
ComforPedic

ComforPedic je Simmonsa odgovor na švedskom bazi Tempur - pedic brand madraca . Ova linija ima pet modela --- Blue Sky , slobodnog duha , harmonija , mistik i Fidži --- napravio sa kombinacijom prirodnog lateksa i memorijske pjene . Tvrtka tvrdi da su ti madraci ne samo da reagiraju na pokrete tijela , ali također imaju tehnologiju da trošiti topline tijela učinkovitije , čime se osigurava za udobnije spavanje . Osim korištenja NXG memorijske pjene nalazi u gornjem modelu Beautyrest linije , ComforPedic madraci imaju i podršku sustava gradijent -rub za poboljšanje stabilnosti i proširiti površinu za spavanje na rub madraca .
< br > Simmons djeca

Ovi madraci koriste istu tehnologiju kao i one za odrasle madraca , ali su posebno izgrađena za potrebe spavanja i podršku djeci i tinejdžerima . Modeli u rasponu od proračuna Slumber Time linije na premiju Beautyrest počeci .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016130065.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.