Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Što jedijete krevet

?Dijete krevet jemali krevet koji koristi jasle madrac i služi kao prijelaz za malu djecu iz jasle na redovnoj krevet . Malu djecu kreveta stajati oko 1 nogu od tla , čimedijete popeti i iz kreveta samostalno. Većina malu djecu kreveta dolaze sa sigurnosne ograde . Možete birati od vrlo jednostavnih dizajna za skupe dizajnerske modele . Dob i težina ograničenja

malu djecu kreveta smjestiti dijete do 50 kg. , S dobnoj granici od 5 godina . Do dobi od 5 , većina su djeca previše visok da stane u dijete krevet i vole neovisnost "veliki " krevet . Premjestiti djecu da dijete krevet kada su prerasli jasle ili pokušavaju popeti preko jasle tračnice , što bi moglo dovesti do ozljede .
Odabir dijete krevet
< p > malu djecu kreveta dolaze u jednostavnim stilova ili skupih dizajnerskih modela . Prije granatiranja iz puno novca , međutim, imati na umu da većina djece koristi dijete krevet za dvije godine ili manje . Potražite krupan krevet bez oštrih rubova i ograda na obje strane . Ako ste kupiti rabljeni model, izbjegavajte bilo kakve kreveta s chipping boje . Postavite dijete krevet s uzglavljem uza zid tako dadijete ne postane zarobljeno između kreveta i zida . Ako želite, kupiti bračni krevet i postavite madrac izravno na terenu . Dodaj bočnih letvica za sigurnost .
Madraci

Akojasle madrac ste već je u dobroj formi , svim sredstvima , koristite ga . Malu djecu kreveti su izrađene kako bi odgovarao standardni jasle madrac . Uvjerite semadrac uklapa sigurno takomalo dijete ne bi klinču između tračnica i madraca . Krevetić madraci mogu biti ili pjena ili unutarnjih opruga . Pjena je jeftiniji i pruža dobru potporu za dijete . Gušćepjene ,bolje . Potražite madracima napravio s pojačanim šavovima . Većina jasle madraci su obloženi vinil , iako noviji madraci mogu imati organskog pamuka ili vune naslovnice .
Izradatranziciji

Mala djeca vole sigurnost jasle iliroditelja krevet . Nemojte žuriti prijelaz na dijete krevet . Kaddijete izgleda spreman , postaviti dijete krevet pokraj jaslica i dodati poznate deke i plišane igračke . Mala djeca često počinju noćnog lutanja nakon što su u dijete krevet . Budite spremni sjesti sa svojim djetetom kratko da mu pomogne riješiti prije spavanja . Akodijete ustaje u pola noći , pomoći mu vratiti se u krevet i utješi ga , ali bi se izbjeglo sudjelovanje u razgovoru , koji će ga probuditi i dalje.


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016130069.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.