Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kreveti koji dolaze iz Ormari

krevet koji se preklapa i pohranjuje u ormar ili ormarić do spreman za korištenje poznat kao Murphy krevet . Ova vrsta krevet zadovoljava istu potrebu i danas kao što je učinio za svog izumitelja 19. stoljeća -potreba da se uštede prostora u malim životnim četvrtine . Međutim , moderna kućišta za današnje Murphy kreveta bi ih atraktivan i pogodan za bilo koji dekor ili stambenog prostora . Povijest Murphy Bed

Kad William L. Murphy preselila u jednosobni stan u San Franciscu u kasnim 1800-ih , bio je razočaran što je njegov krevet preuzeo najveći dio površine . Razvio je krevet koji će se odustati i od zid ili unutar ormara , tako da je bolje mogao koristiti prostor za zabavu . William primijenjene za svoj prvi patent u oko 1900, a osnovali su " Murphy zid Bed Company " u Kaliforniji . Njegova tvrtka je jedna od najstarijih namještaja tvrtki u Sjedinjenim Američkim Državama , i to je uživala kontinuiranu proizvodnju od njegova nastanka . Dok je prodaja opala tijekom 1950-ih i 1960-ih ,Murphy Bed zabilježen je porast popularnosti od 1970-ih , kada se kupuju veliki dom postaoizazov opet za neke .
Kako i zaštoMurphy Bed Radovi < br >

patentirao oprugom counter- balansiranje mehanizam čvrsto stegnuti na podu čininajnovije Murphy Kreveti siguran i jednostavan za rukovanje . Madrac podržava roku kreveti primiti standardne madrace u blizanca , pun, kraljica ili kralj . Murphy Bed više nijeizgrađen -in ; krevet nestaje u komad namještaja . Moderna linija ready-to - okupljanje cabinetry , uključujući i dekoraciju zidnih jedinica koje sadrže dodatni prostor za pohranu , koji su dostupni u brojnim stilovima i završi . Murphy Kreveti lift, preklopiti i spremiti izvan vidokruga brzo i moderno .
Primjena u dom, ured i drugdje

U današnjem mobilnom društvu , krevet da se prijelaz od garsonijera do obiteljske kuće ( a možda opet ) jeimovina . Osim toga ,Murphy Bed je idealan za pretvaranje jazbinu ili blagovaonicu u dodatnu spavaću sobu ili pretvoriti spavaću sobu u kući ili uredu računalo soba bez gubljenja prostor za spavanje. Pokrivači i jastuci remen povoljno na mjesto za pohranu . Murphy Bed također može osigurati prostor - učinkovit spavanja smještaj u različitim drugim postavkama , kao što su poslovne urede, firehouses , studentski domovi i hoteli .
Stjecanje Murphy krevet

sada Murphy Bed Company , Inc , proizvodnja tvrtke , skladište i sjedište tvrtke se nalazi u Farmingdale , New York . Murphy Bed Co ima distributera u većini velikih gradova u SAD-u , a također izvozi u Kanadi , Meksiku , Karibima i drugih zemalja ako se to zatraži . Murphy Bed može biti isporučen izravno kupcima koji ne žive u području koje ima maloprodajnu zastupniku . Vidjeti odjeljak Resursi za kontakt informacije .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016130071.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.