# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Ima li nešto što možete staviti na vodeni krevet madrac kako se ne bi busting Zbog životinje

? Kandže životinja i mačka nosila su često odgovorne za vodu madrac uboda . Krhotine može dobiti je uhvaćen između madraca i okvira , atlak može eventualno uzrokovatikrhotine raditi svoj ​​put u madrac . Ako ne možete zadržati svoje ljubimce s kreveta , još uvijek postoje načini kako bi zaštitili svoj madrac od razvijanja curenja . Madrac Pad ili pokriti

vode madrac jastučići i pokriva dostupni su za svoju zaštitu i , kada je u kombinaciji s dobro opremljenih plahte i deke , što je gotovo može eliminirati perforacije zbog ljubimac kandžama . Voda krevet madracu moraju se instalirati tijekom procesa punjenja . Nakon što su položili out krevet brod , unzip poklopac i širiti ga preko okvira . Nokautirati madrac , i bilo koju glatku nabori na dnu oba madraca i pokrivača . Napunite krevet sa 2 cm vode , i prilagoditi posljednji put prije nastavka popuniti krevet . Madracu trebaju biti položen samo preko vrha madraca i uvučen u rubovima .

Vode Posteljina

Voda plahte su veće od običnih listova za smještaj dubina madraca . Oni često imaju trake ili dodatni materijal ušivenim u montiranim džepove dizajniran da ostanu staviti kada madrac smjene . Voda plahte će dodati sloj zaštite između madraca i okvira . Držite listove tucked u svakom trenutku i prilagoditi ih svaki put kad napravite krevet .
Posteljina

Držite krevet napravio , a niste spavali . Uvucite rubove listova i tješi u prostor između madraca i okvira . Voda krevet plahte su u pravilu više od onih redovnih jer su dizajnirani da ugurati ispod donjeg ruba madraca . Dvije strane , međutim , obično su kraći i nije dizajniran za ogrnuti preko ruba okvira .
Krpanje Propuštanje

Uvijek koristite vodu madrac za popravak kit za patch razdori . Ljepilo i zakrpe u kompletu su jedini materijal koji su sigurni za svoj madrac . Akorupa nepropisno je skrpan , to može postati veći , i dalje curiti i prouzročiti veliku štetu vode na krevetu i na podu . Ako dođe docurenja duž šava , jamstvo proizvođača trebao pokriti štetu . Inače ,madrac će biti potrebno zamijeniti jer šavovi ne mogu zakrpati .

Kako napraviti & Pričvrstite tapeciranim uzglavljem u okvir kreveta

obični madrac i madrac na okviru kreveta može izgledati prilično sivilo u spavaćoj sobi koja je trebalo da bude moderan i elegantan . Postavljanjem na uzglavlje kreveta , to možete učinitiboravak privlačnijim , pa čak i stvoriti žarište u spavaćoj so

Více >