Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Voda - Bed Opis

vodeni krevet ima madrac napunjen vodom umjesto tradicionalne proljetne podržava madrac . Unatoč zajedničkim zabluda ,prekomjerna težina vodenom krevetu neće oštetiti udomiti uzrokujekat sag . Zbog Krevet je veliki trag ,težina je ravnomjerno raspoređena po podu . Stilovi

Starije stilu vodenim krevetima su prilično jednoličan , s okvirom drvo - box ispod i oko stranama madraca . Ti kreveta obično imao ugrađenu uzglavlja s pretincima . Moderni vode kreveti dostupni su u dva stila . One se i dalje s teškim - sided okvira oko madraca , adrugi drži hard - sided okvir , ali ima veliki usjek rez u svaku stranu kako bi ga lakše klize u krevet . Neki ljudi vole vodene krevete bez hard - sided okvira , jer ne izgleda kao tipična vodenom krevetu .

Madraci

Vodeni kreveti imaju šest različitih stilova madrac , od kojih svaki ima neki drugi osjećaj . Madrac slobodnog protoka ima debeli vinil eksterijera i napuni vodom . Ovi madraci moraju se koristiti s hard - sided okvir , koji pruža pravilnu potporu oko rubova madraca . Ostale vrste madraca su polu- nepokretnog , bez valova , nepokretno , potpuno stabilizirao i dvojni sustav . Ove vrste madraca imaju različite količine vlakana jastučići unutar madraca smanjiti količinu kretanja u krevetu . Na primjer , kadaosoba propisuju na valova madracu ,madrac će pomaknuti za oko četiri do šest sekundi prije nego što se razina iz , u odnosu na madracu slobodnog protoka koja ima oko 15 do 20 sekundi kretanja .
< Br >
veličine

Ne samo da surazne veličine dostupne za vodenim krevetima , ali tu su i razne veličine i oblika kako bi odgovarao Vašim potrebama i dekor . Vodeni kreveti su proizvedeni u jednokrevetne, dvokrevetne, kraljica i kralj . Osim standardnih pravokutnih oblika i kutije , vodenim krevetima u ovalni također su dostupni .
Održavanje

vrlo malo održavanje je potrebno za vaš vodeni krevet . Jedini put kad bi trebao ispustite vodu ako jemadrac razvija curenja ili ako se kreće u krevet na drugo mjesto . Međutim , važno je da se dodavanje vode uređaja za vodu u madrac svakih šest mjeseci . Uređaj sprječava bakterije i rast algi , što može oštetiti madrac . Točan iznos uređaja dodati razlikuje ovisno o veličini madraca .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016130092.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.