Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kako Debeli jekraljica madrac

? Queen madraci sjesti između pune i kralja na veličinu madraca grafikonu . Proizvođači i prodavači koriste niz standardnih mjerenja dati dimenzije , a time i veličina , od kraljica madrac . Debljina nije jedan od tih mjerenja , što znači da ne postoji standardna debljina kraljica madrac postoji. Debljina bračnim madraca , zbog toga , ovisi o vrsti i proizvođaču . Neki proizvođači madrac staviti tako malo naglasak na debljini , kao da ga se ne navode u dimenzijama proizvoda . Standardni Queen Dimenzije

Standardne dimenzije queen madraca je 60 cm širine 80 cm dugo . Da bi se to usporediti s drugim dimenzijama madraca, standardnih punih madrac mjera oko 53 inča po 75 inča , dok jestandardni kralj veličine madraca mjere 76 inča po 80 inča . Te su približne mjere , kao i svaki proizvođač madraca tapetara svoje madrace drugačije , što dovodi do odstupanja u trajanju od nekoliko centimetara .
Debljinama Mjerenja

debljinu na madracima varirati mahnito i često dolaze pod osim debljine , kao što su visina oznaka . Neki debljine kraljica veličine madraca komercijalno dostupnih u odriješen Državama od 2011 su 6,75 inča , 8 inča ( opisao jedan madrac proizvođača kao " tradicionalna " ), 10,75 inča , 11 inča , 12 inča , 13 inča , 13,5 inča i 15 inča . Ove mjere smatraju isključivomadrac , nemadrac ili druga podrška nakon štomadrac sjedi .
Debljine razmatranja

Razna razmatranja utjecati na debljinu madrac . Madraci dizajnirani da se prilagode tijelu , kao što su memorijske pjene madracima , u pravilu imaju veće debljinu od običnih madraca . Popust madraci i drugi dizajnirani za laku prenosivost su relativno tanka . Ostali faktori koji utječu na debljinu uključuju prošivanje , raslojavanje , postupak proizvodnje i prošivanje .
Dodatne informacije

madrac debljine odnosi na marku i tip madraca , ali ne i nužno veličina . Neki memory pjene, primjerice , spadaju u vrste , a svaka vrsta ima istu visinu u svim veličinama . Neke tvrtke omogućuju da prilagodite madrace odabirom halje poput pjene i prošivanje , koji utječu na debljinu dodavanjem dodatnih slojeva .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016130101.html

Prethodna:
Sljedeća: No
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.