Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Tapecirani Deck vs . Euro letvice

paluba sa stolice jeback- najveći dio sjedala . Ovo područje je dizajniran za dodavanje dodatnu snagu i podršku za stolicu i obično sadrži najjači drva . U modernom dizajnu namještaja , postoje dvije vrste trendu stolice - Tradicionalni tapecirane stolice koje pokrivaju palube s padding i tkanina za dodatnu udobnost i Euro letva stolice , koje koriste fleksibilne komadi drva za snagu i udobnost . Tapecirani Deck

Obućena palube su građene od jakog , tromošću drva kadriranje , obično s 2 - by - 4 komada drveta poput javora . Springs onda su utkani oko okvira kako bi neki daju za sjedalo . Presvlake pjenom padding onda se lijepi na okvir drva za udobnost , a tkanina čvrsto uvezani na okvir za skrivanje opruge i pjene .
Euro letvice

Euro letva namještaj koristi standardni namještaja kadriranje s tipičnim okvira i dizajn nogu . Razlika je u podršci i dati mehanizme . Fleksibilni letvice od drva su smješteni u mitru zglobovima i na mjestu drži pritiskom okvira . Stolica jastuk ili jastuk tada se nalazi iznad letvice za dodatnu udobnost ili nadopuniti dom je dekor , alipaluba zapravo ne zahtijeva nikakve presvlake za udobnost .

Presvlake Prednosti < br >

Obućena palube dopustiti više slobode za odabir tkanina koja odgovara vašim osobnim dekor . Osim toga , presvlake za stolice okviri su čvršći i više vjerojatno da će trajati duže od zlostavljanja djece i gostiju . Konačno , većina tapecirani namještaj ima puno duži vijek trajanja i može se reupholstered nebrojeno puta prije njegova vremena ponestane .

Euro letva Prednosti

Euro letvice dodati modernu notu dom dekor . Za domove s alergičare, oni su idealni , jer oni ne zahtijevaju padding ili tkanina koje se mogu luku prašine i drugih alergena . Lamele ponuditi firma sjedi površine idealna za svakoga s leđa ili kralježnice problema . Konačno , Euro letva namještaj može se koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016000619.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.