# >> Dom i vrt > >> Furniture >> stolice >>

Kako CaneDouble Rung stolici

caning stolac jetežak projekt za početnike Caner . S vremena i strpljenja , to se može učiniti , ali ćete morati pažljivo planirati prije početka . Akostolica je došao s različitim sjedalu , poput jastučićima jednom , morate ukloniti stolicu prije nego što možete početi trske stolicu . Priprema za ovaj projekt je jednako važna kao i sam projekt . Želitevrh stolici biti čista i rupe za štapu ravnomjerno raspoređeni . To je ono što vam je potrebno Srpski Cane Srpski klinove ( golf Tees raditi za to ) Srpski Škare Pretraživati ​​Drill (opcija)
Prikazati više uputa Screenshot Pripremite se za caning

1

Izbušite trske tkati kroz , ako je potrebno . Rupe treba biti pola inča apart .
2

Odredite gdje jesredišnja rupa će biti na svakoj strani . Trik se imale pruće kružni uzorak je da ga tretiraju kao četvornom uzorak . To može pomoći vam dakartonska trg veličinu stolici , i stavite ga preko stolice . Pronađite tačku svake strane i ugla . Označite one rupe s klin .
3

Potopiti štap za 15 do 30 minuta u vruću vodu iz slavine , da bi ga više podatna i lakši za korištenje .

Stvaranje Cane Grid
4

Trčanje trske iz dna stolici , preko leđa središnje rupe stolici .
5

Umetnite u prednja središnja rupa na stolici , a zatim ga povucite prema gore kroz rupu neposredno pokraj ulaznih otvora .
6

Trčanje trske kroz rupu neposredno pokraj natrag otvora .

7

Nastavite taj postupak dok ste napravili vertikalne linije od caning - izvodi iz rupe centar do kraja . Ponoviti na drugoj strani . Sada bi trebali imati okomite crte trčanje preko svakog ugla ste identificirani .
8

Napravite horizontalnu liniju caning pokretanjem komad trske iz stražnjeg desnog kuta rupu na stražnjem lijevom kutu rupa . Izvucite štap se sljedećeg rupu i ponoviti , ide u drugom smjeru . Nastavite ovaj postupak sve dok imate horizontalnu caning po cijeloj stolici .
PočevšiWeaving Process
9

Ponovite postupak iz stavka 2. , stvoriti drugi set vertikalna linije. Držite ovaj drugi set s desne strane prvog seta trske trakama .
10

Početak drugog seta horizontalnih caning linija s desne - leđa kutu . To jepočetak tkanja dijela . Tkati trske nad skupom okomitim linijama ste upravo završili , a iz prvog seta okomitim linijama . Provjerite je li ovo skup horizontalnih linija je u nastavku prvog seta vodoravne linije.
11

Rad vodoravne linije s jedne strane na drugu , kao što je u početku , tkanja kao i ti ići . Kada završi drugi set vodoravnim crtama , možete vezati off i trim sve trske komada .
12

Započnite dijagonale tkanja , s leđa desnom kutu na prednji lijevi kut . Tkati trske nad okomitim linijama šećerne trske , a ispod vodoravne linije trske . Nastaviti proces , prvo radeći dijagonalno na lijevom stražnjem kutu , a zatim ponovitepostupak ide od centra dijagonalno na prednjem desnom kutu .
13

Ponovite dijagonale tkati ide s leđa lijevi kut na prednjem desnom kutu , koristeći isti postupak kao u prethodnom koraku .
Dorada
14

Trčanje duljinu štapa preko rubova stolica , tkanja kroz svaku rupu .
15

Okrenite stolac , podvezujte sve krajeve i trim višak .
16

spali off bilo štap " glavu " koje bi mogle biti prikazano . Koristite plamen svijeće za to , ali biti izuzetno oprezni da ne spali trske previše .

Kako to Utočište Starinski podstavljena Rockers

Bilo od godina ljulja ili godinama drži u ormaru za pohranu , šanse su vam starinski podstavljena roker mogao koristiti malo TLC . Od popravak slomljena vretena , obnove stolarija ili popravljajući poderanu tkaninu na podstavljenim sjedalom , postoje

Více >