Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Popravak Cracked Koža La - Z - Boy naslonjača

Koža se priprema na brojne načine za namještaj , od tvrda i izdržljiva na mekom i podatnom . Najbolju njegu za kožne La - Z - Boy naslonjača preventivno , ali time i korištenje će stvoriti promjene boje i pukotine na površini Koža je . Do čišćenje , priprema i punjenje ispucale dijelove svog naslonjača , što djelomično može vratiti izgled koji je imala na dan ste ga kupili i nauče da se brinu za njega dobro za ostatak svog života . Upute Screenshot
1

zbrisati površinske prljavštine i krhotine s četkom . Čvrsto četkom cijelu površinu kože , uključujući i mjesta sa i bez pukotina . Četka u kutove .
2

operite površinu stolicu s blagim sapunom i toplom vodom . Navlažite čistu krpu i utrljajte malo blage sapunice u krpe , umjesto stavljanja sapun izravno na kožu . Cijelu površinu od stolca . Osušite sapun i voda s čistom krpom .
3

navlažite meku tkaninu čistom alkoholu . Obrišite čistu površinu stolici s alkoholom . Prijealkohol isušuje , obrišite je čistom i suhom krpom .
4

Ispunite pukotine u kože pomoću žličicu i spoj punjenje iz svoje kože popravak kit . Pobrinite se da se spoj umočiti u pukotine . Neka svako punjenje suho za 15 minuta .
5

Pijesakpunilo dolje sa 240 brusnim papirom . Utrljajte šmirgl papir nježno, ali čvrsto se istrošiti punila i čine ga na razini sa stolca . Ponovite sa 400 brusnim papirom .
6

Nanesite popravak rješenje iz vaše kože popravak kit mekom spužvom . Obrišite tanki sloj po cijeloj površini stolice . Punila počinje uklopiti u izvornoj površini stolice .
7

Ponovno pregledati pukotine na površini kožnom jedanputpopravak rješenje suši preko punila . Ponovite korake od 4 do 6 do zadovoljni rezultatom .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016033544.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.