Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Što jeJefferson Bek Chair

? Stolice da je Thomas Jefferson koriste u svom domu u Monticello nisu bili wingbacks . Najupečatljiviji stolica Jefferson vlasništvu biopo mjeri , u obliku bačve crvena koža fotelja francuske dizajna , koji se okretao . U trgovinama namještaja , mnogo stilova wingback stolice su označeni Jefferson bek stolice , osobito one nalik stolice krajem 1700 New England . Karakteristike

bek stolica jetapecirani stolac s visokim leđa i širokih strane postavljen pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na leđima , nalik krilima . Strane ustati iz ravnih naslona za ruke . Svrha bek stolici bio zaštititi osobu koja leži ili čitanje u njemu od propuha . Ljudi su se obraćali stolicu suočiti ognjišta, jedini izvor topline u 1700s domova , i krila upijao toplinu vatre je .
Povijest

prvi wingback stolice su izrađene od drveta i koristi s visokim leđa jastuk i kvadratnog sjedala . Oni nastao u Engleskoj . U Novoj Engleskoj ,bek je presvučena za udobnost i postaviti na vrhu skupa Chippendale ili Queen Anne nogama . Stolica se obično nazivaJefferson i Washington bek ima posebno široke bočne panele , a njegova presvlake često s naglaskom izloženih glavama noktiju .


Jeffersona Fotelja

Monticello , Jefferson je ured nalazio se radni stol , a Windsor klupa i njegov revolving stolicu . Stolica je zaslužan za Monticello namještaj kavu Thomas čvorova iz New Yorka , koji je napravio jedan za Georgea Washingtona . Jefferson je napravljen 1790 , a on ju je vratio s njim nakon što je služio kao državni tajnik .
Jeffersona namještaj

Jefferson bio fasciniran mehaničkih uređaja , pa je i naručila revolving knjiga štand , stol i revolving vrhu i revolving Windsor stolac . Doveo je Windsor stolac za Monticello s njim u 1776 nakon što ga koristite u Philadelphiji izraditi Deklaraciju o neovisnosti . Stolica rotira na središnjem vretena i valjaka izrađen od prozora krila kolotura .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016033636.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.