Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako izgraditi Prijavite stolica

Trupci su dobre za što mnoge stvari , stolice među njima . Ako želite napraviti svoj ​​vlastiti dnevnik stolicu , te bi trebao biti spreman za neki težak posao . Stvarni proces izrade stolica je prilično jednostavan , ali wielding sjekiru i oblikovanje drva može biti fizički zahtjevan . Ako ste odlučili izgraditi vlastiti dnevnik stolicu , pobrinite se da imate vremena za takav projekt i puno dostupnih drva . To je ono što vam je potrebno
Trupci
Axe
Draw nož Srpski električnu bušilicu s klin rezač
Vice Kastel ljepilo za drvo
gumeni bat Screenshot, brusnim papirom Screenshot lak < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

sortirati kroz svojim dnevnicima pronaći najbolju kvalitetu . Rough Cut četiri 25 - inčni duga komada oko 3 cm u promjeru . To su noge svoje stolice . Također izrezati pet 19 - inčne duge komade oko 1 1/2 cm u promjeru za poleđine polova stolicu .
2

Pronađite zapisnik koji je najmanje 18 cm u promjeru . Odrežite komad jedan centimetar debeli koristiti kao sjedalo . Također ćete trebati gornji dio koji je 18 centimetara , a najmanje 4 cm u promjeru . Ovaj komad treba slijediti zakrivljenost komad sjedala igornjeg dijela naslona .
3

spona svaki grubi komad u škripcu i koristiti svoj ​​nož za kožu s kore . Ako biste radije imati sirovo izgleda stolicu , što može ostaviti koru na mjestu .
4

Uzmi svoje 25 - inčne nogu komada i koristiti svoj ​​klin rezač za izradu 2 - inčni klina svake slijedeće trenice koje su 1 /2 inča dugo na jednom kraju svakog komada . Klin je jednostavnoPEG koji je urezan na kraju komada drveta i umetnut u otvor izrađen na drugom dijelu. Klin rezač će vam omogućiti da izrezati ove klina svake slijedeće trenice s malo poteškoća . Slijedite upute proizvođača za korištenje rezač .
5

Make klina svake slijedeće trenice na oba kraja 19 - inčni pozadinski polova 3/4 inča u promjeru i 1/2 inča dugo.
< Br > 6

ćete morati napraviti klin rupe u koje su klina svake slijedeće trenice mogu uklopiti . Označite položaj nogu na donjoj komad sjedala . Izbušite rupe koje su klin 1 inch od ruba sjedala i 1/2 inča duboko . Konzultirajte upute proizvođača za klin rezač za najbolji način da se izbušiti rupe klin . Imajte na umu da su klina svake slijedeće trenice moraju tijesno nalije u klin rupe , tako da je veličina otvora treba biti gotovo jednak veličini klina svake slijedeće trenice ste prethodno probio .
7

Uključite stolicu više. Uzstražnji dio sjedala napraviti pet maraka ravnomjerno raspoređene između položaja nogu . Izbušite rupe pet klin na ovim maraka . Oni bi trebali biti 1 cm od ruba , 3/4 inča u promjeru i 1/2 inča duboko . Korištenje ovih pet klin rupe kao vodič , izbušiti odgovarajući klin rupe u dnu gornjeg dijela naslona sjedala .
8

Pijesak bilo kakve neželjene grube područja dok ne postane glatko . Posebnu pažnju obratite na sjedalu kako bi se izbjegle bilo kakve neugodne pramene .
9

Stavite mrlja ljepilo za drvo u klin rupe na donjoj strani sjedala . Umetnite klina svake slijedeće trenice za nogu . Fit treba biti vrlo široka , tako da koristite gumeni bat funta noge na svoje mjesto . Pustite ove komada na suho prema uputama na vašem ljepilo za drvo prije uključivanja Sjedni se .
10

Stand svoju stolicu na svojim nogama kada je imala dovoljno vremena da se osuši . Stavite mrlja od ljepila u svakoj od pet klin rupa duž leđa rubu stolca . Umetnite Backing stupove i funta na mjesto sa svojim gumenim maljem . Srpski Srpski 11

Stavite mrlja od ljepila u svaku od pera rupe na gornjem komad za naslon sjedala . Stavite ga na mjestu , koristeći gumeni bat ga funta u potrebi . Nekastolica sjediti preko noći da se osuši .
12

Testirajte svoju stolicu sjedeći u njega . Ako je nesiguran možda morati smanjiti jednu ili više nogu stolca dok ne sjedi razinu i stabilna . Nanesite liberalni sloj laka . Nakon što se lak osuši , vaš dnevnik stolica je spreman za korištenje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016033692.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.