Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako pokriti Papasan stolica

Papasan stolice su velike okrugle stolice da sjede na podesivim ratana ili bambusovim okvirima . Stolica obično ima okrugli jastuk , iako je dostupan u nekoliko različitih oblika . Zbog poteškoća u pranje ove velike jastuke , s vremenom će ili morati zamijeniti ili vratiti da bi to izgleda novo i svježe . Za pokriće jastuk možete ili kupiti proizvedenih pokrivače ili napraviti svoj vlastiti . Izrada svoj ​​poklopac zahtijeva šivaći stroj i novi materijal za dovršenje projekta . To je ono što vam je potrebno
Stari papasan stolica jastuk Srpski tkanine vladara Screenshot tkanine Screenshot Iron Screenshot Škare Screenshot pinova Pretraživati ​​šivaći stroj
šivaće igle
Temu
Zipper ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite papasan jastuk s tkanina vladara i dodati nekoliko centimetara duljine na svakoj strani , a zatim dvostruko mjerenja .

2

steći dovoljno tkanine , po mogućnosti nešto izdržljiv i udoban kao što trapera ili pamuka i poliestera mješavine , kako bi se zadovoljile iznos mjerenja koje ste snimili . To treba ravnati se barem par metara , ovisno o obliku papasan stolici .
3

Operite i pritisnite tkaninu s vrućim željezom i ukloniti sve nabore , ako je potrebno . < Br >
4

Fold tkaninu na pola i stavi van tkaninu na ravnu i čistu površinu kao što su svježe usisati katu .
5

Postavite papasan jastuk na vrhu tkanine i rezati oko jastuk , ostavljajući oko dva inča ekstra duljine na račun za šav .
6

Izvadite jastuk i pregledati rubove obje strane tkanine pazeći da oba komada ravnomjerno izrezati . Trim sva područja koja nisu ravnomjerno izrezati .
7

Lay dva komada , tako da su vanjski strane tkanine okrenuti jedni prema drugima , ako već nisu , i pin ih zajedno sa sigurnosnim ili šivanje igle .
8

šivati ​​dva komada zajedno oko jedan centimetar na 1,5 cm od ruba do polovice naslovnici je šivala . Bilo je više od polovice moglo rezultirati ne bude u mogućnosti da stane na jastuk na naslovnici .
9

Postavite pola ušivenim poklopac oko jastuka i ruku Stitch preostalu polovicu naslovnici , apodloga je unutar od toga dokpokrov potpunosti je zapečaćena istari jastuk više nije vidljiv .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016033693.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.