# >> Dom i vrt > >> Furniture >> stolice >>

Kako napravitiDrvena Ugrađeni zid Klupa

ugrađeni zidni klupi može dodati dodatni sjedenje na otvorenom , pod kuhinjski prozor , na trijemu ili čak u kupaonici , ako ste sretni da imaju jednu dovoljno veliku da ga smjestiti . Drvene zidne klupe su prilično jednostavne DIY projekti i neće oporezivati ​​proračun ili um s fancy opreme ili složenih stolarije . Podesite dimenzije tako da odgovaraju vašem raspoloživi prostor, i zapamtite da se one dimenzije s vama na građevnoj dvorištu jer može uštedjeti dobar iznos rada , ako oni mogu veličina drvosječe postoji . To je ono što vam je potrebno
2 daske 2 - by - 3 klade, 65 inča
tri daske 2 -by - 3 klade , 10 inča Pretraživati ​​mitra vidio ili ruku pila i Mitra box
Ljepilo za drvo
Drill
vijke , 3 inčni
4 daske 1 -po - tri klade, 70 inča
vijke , 2 inčni Srpski mjernoj traci Srpski Level
Stud finder Srpski 3 daske 2 - by - 2 klade, 22 inčni
drveta
kist
Prikazati više uputa Screenshot
1

formiraju dvije daske od 65 inča 2 - by - 3 klade i dvije daske za 10 - inčni 2 - by - tri klade u pravokutnik okvira , s 10 - inčnim daski unutrašnjost 65 - inčni daskama , tako da je ukupan vanjski širina pravokutnika je 14 inča .

2

Ljepilo na zglobovima od drveta i pričvrstite zajedno s dva upuštenom 3 - inčni vijke kroz svaki kutak zgloba . . Umetnite treću daska za 10 - inčni 2 - by - 3 klade preko središta okvira i pričvrstite ga na mjestu kao što je okvir
3

Centar četiri daske od 70 - inčni 1 -po - tri daska preko cijelog kadra . Tu bi trebao biti oko 2,5 inča više na svakom kraju , s vanjskim dvije daske u ravnini sa strane okvira i druge dvije ravnomjerno raspoređeni između . Osigurajte klupi letvice za okvir s dva vijke 2 - inčni izglodan u krajnjim komada okvira i središnje daska podršku za svaku letva .
4

Mjera do 17 centimetara od poda i korištenje razina napraviti ravnu crtu , 65 inča dugo . Pronađite zid studs na liniju pomoću klinac tražilo i označiti njihov položaj .
5

Postavite okvir na zid na liniji i pričvrstite ga na mjesto sa četiri 3 - inčni vijke pogon kroz stražnji dio okvira u oba stupa položaju .
6

Trim krajeve tri dasaka 2 - by - 2 klade mjerenje 22 inča na suprotstavljanje 45 - stupnjeva kut pomoću mitra vidio ili ručnu pilu i mitra box . Utor svaki daska ukoso između dva krajnja dasaka klupi okvira i središnje daska za podršku i zida . Pod kutom završava znači da su daske će sjesti ravno na donjoj klupi , kao i zid .
7

popraviti dijagonali podržava u tom položaju pomoću dva upuštenom 3 - inčni drvo vijaka kroz svaku kraja dijagonale podržava u zid i bench donjoj . Završiti na klupi s drveta po izboru .

Kako očistiti Eames Shell Stolice

Pionirska industrijski dizajneri Charles i Ray Eames napravili ljuska stolice slavni u 1940 . Eames ljuska stolice bile su prve masovne proizvodnje plastične stolice , a odrastao u popularnosti kao sredine stoljeća moderne komade zbog svoje sposobnos

Více >