Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako to Obnova naslonjač

Oporavak omiljenih stare fotelju može uzeti aktualizacija , out- of - stilu komad namještaja i pretvoriti ga u predmet koji bi suparnika trenutne stilove . Ako vaš fotelja je čvrsta i ne postoje pukotine ili lomovi u kadru , oporavlja se dati mu novi život . Oporavak svoju fotelju može potrajati neko vrijeme , a praksa da se to samo pravo , već jednom učinio , što će imati zadovoljstvo popunjavanjaprojekt sami i štedi novac . To je ono što vam je potrebno
kliješta Pretraživati ​​Namještaj sortirano pištolj Screenshot, dekorativne tkanine za tapeciranje uzdama

udaranje
cijevi ili tipke ( opcionalno )
Prikazati više uputa

1

Uklonite tapeciranje čavlići i Staples iz stolice pažljivo pomoću kliješta .
2

Podignite tkanine i udaranje i drugog materijala s vašeg naslonjača . Nemojte rezati ili parati tkaninu jer će poslužiti kao predložak za novu tkaninu .
3

Položite tkaninu ste kupili za oporavak stolicu na ravnu površinu . Stavite prvi dio ste uklonili iz svog naslonjača na vrhu nove tkanine . Trace obris na novu tkaninu s krojača krede . Izrežite novih komada tkanine koji će pokriti svoj ​​stolac .
4

Mjesto udaranje nad golim područjima svog naslonjača koji će biti obuhvaćeni novim tkanine . Povucite udaranje , tako da je napeta i ravnomjerno prekriva stolicu i samljeli ga na mjestu .
5

Stavite novu tkaninu za leđa i vertikalnog dijela stolicu . Povucite tkaninu , tako da je široka i ravnomjerno prekriva prednji dio stolca . Stapletkanina s početkom u vrhu naslona stolca , radi niz strane i na kraju ispod površine sjedala . Povucite tkaninu uskoj svaki put .
6

Postavite tkaninu za ruke i sjedište stolice i slijediti isti proces povlačenjem tkanine čvrsto , tako da je čak . Sortiranotkanina na mjestu .
7

Pokrijte stražnji dio stolice s jednog komada tkanine . Stvoriti prednost za stra tkaninu preklapanjem 1/4 inča tkanine ispod ploče , a stegaploče na mjestu .
8

Nanesite ukrasne tapeciranje čavlići pokriti Staples u područjima gdje oni su vidljivi . Dodajte ostale naglaske poput cijevi ili gumbi , ovisno o vašoj viziji svog naslonjača .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016033990.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.