Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Karakteristike Elizabethan - stilu stolice

Tijekom elizabetanskog doba ,namještaj u jednoj osobi u kući biovažan simbol svog statusa . Elizabetanskih stolice su pomno osmišljeni i uglavnom su vidjeli samo u kućama onih koji su bili vrlo bogati . Ove stolice su građene u nekoliko različitih stilova , ali svaki je imao vrlo zamršen dizajn . Oni nisu izgradili toliko udobnost na umu , ali umjesto da pokaže jedinstvenu izrade onih koji su ih stvorili . Glastonbury Stolice

Glastonbury stolica je imenovan za Abbott u Glastonburyju . Ove stolice suiz 16. stoljeća verzija današnjim drvenim ležaljkama . Oni su se u potpunosti od drveta i cijelog okvira presavijeni za jednostavnu pohranu ili ih premjestiti iz sobe u sobu . Neki stilovi ovoj stolici je zakrivljen ruke koje su bile malo šire prema dnu , s koljenom -obliku koji je dao odmorište za ruke dok je sjedio .
Elizabetanski Pridružen Stolice

Ova stolica je imao jači dojam na njega . To može često se koristi na svakom kraju dugog stola za blagovanje za šefove kućanstvu sjediti u.pridružio Stolica imala visoku leđa koji je imao razne dizajne isklesanim u njega . Sjedište i baza je kvadrat , a ruke su zakrivljen . Ova stolica je takođerizgrađen u low stopala ostatak ide preko ispred baze . Elizabethan pridružio stolice su obično izrađena od hrasta .
Elizabetanski X Katedra

elizabetanski X stolica je jedan od više udobne stolice iz tog doba . Ova stolica je najčešće vidi u domovima plemstva . Izrađen je od drveta , ali je bio prekriven tkaninom . Baza je drvo , a ona je imala stolicu koja je podstavljen s debelim tapeciranog jastuk . Natrag na stolac bio srednje visine , a također je prekrivena tkaninom . Ova stolica gotovo uvijek uključen odgovarajući Otomanskog za odmaranje noge na .
Tokareni Stolice

Tokareni stolice su vrlo vjerojatno najviše neugodno od elizabetanski stolice . Ova stolica je u cijelosti izrađen od drveta , a bio je vrlo kratak i male . To je ručni rad okretanjem drva na tokarskom stroju . Okrenuta stolice imala samo 3 noge i bili su trokutastog oblika . Natrag bioveliki vretena s tri manja vretena na svakoj strani . Ruke su također izrađeni od vretena nakošenim prema dolje , asjedište je uska i trokut obliku .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016034111.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.