# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolice >>

Poang stolice Upute

Poang Stolica je proizveden od Ikee , a kao i većina Ikea namještaja proizvoda , ona mora biti sastavljen od strane korisnika . Unatoč stolici na ljuljanje stolica dizajna , ovaj komad namještaja je relativno lako staviti zajedno . Pomoću imbus ključa ključ i priloženim vijcima , možete sastaviti ovu stolicu od sebe za nekoliko minuta ravnim . To je ono što vam je potrebno
Allen ključa ključa
Prikazati više uputa Screenshot
1

Spojite gornji i donji okvir stolca umetanjem crne vijke u dvije rupe koje se nalaze na okvir stolice . Umetnite druga dva vijka na drugoj strani i učvrstite pomoću imbus ključa ključ .
2

Pričvrstite strukturu nogu zajedno pomoću četiri duže vijke. Stavite dvije drvene grede u svojim mjestima , dodijeljene između zakrivljenim nogama . Pričvrstite ih na mjestu usadni ključ ključ .
3

Pričvrstite stolica okvir i okvir za noge zajedno koristeći četiri kraće vijke . Vijci pridaju gdje je sjedište zadovoljava nogu i do pola leđa na stolici . Potražite odgovarajućim rupama . Koristite Allen ključ ključ da ih učvrstiti na mjestu .
4

Stavite na Poang stolice jastuk i pričvrstite Čičak trake da bi ga na mjestu .

Kako zamijeniti Cane dna u stolac s rupe izbušene u kadru

Cane - bottom stolice su rupe izbušene u kadar po sjedištu stolice . Većina trske stolice su tkani ili pleteni rukom , s šiblja trske . Šiblja cane je utkana kroz rupe u sjedalu , više puta u isprekrižane uzoraka , što omogućuje trske vlakna vežu zaj

Více >