Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako to Utočište blagovaonom predsjedatelja

Običnoprva stvar raspadne na starom blagovaonom stolice jejastuk sjedala . No, više ne morate kupiti novu blagovaonicu stolica kada je sjedište slabljenja dobiva sjajna stvar ; možete popraviti svoj ​​stari blagovaonom stolicu na svoju ruku tako da reupholstering . Potrebne alate za to jednostavno popraviti uključuju pjene , materijala i sortirano pištolj . To je ono što vam je potrebno Srpski odvijač Srpski Zip - top plastičnu vrećicu
Tape mjera
Pjena
Marker
Škare
materijala Screenshot sortirano pištolj
Show Više Upute Screenshot
1

Uključite blagovaonom stolicu i koristiti svoj odvijač odvrnuti sve vijke iz okvira drva . Spremi vijke u zip -top plastičnu vrećicu . Okrenite stolica na pravu stranu i maknite se s jastučić sjedala . Izvucite stari materijal i pjena off drveni okvir na jastuk sjedala pomoću svoje škare kopati pod i popustiti Staples ako je to potrebno .
2

Postavite drveni okvir na novoj pjene i koristiti marker za povući predložak , a zatim izrezati predložak sa svojim škarama . Okrenite drveni okvir na pravu stranu prema dolje i stisnuti na linijama ljepila . Poravnajte pjenasti umetak s drvenim okvirom , a zatim ga pritisnite dolje na mokro ljepilo , i ostavite da se osuši .
3

Položite novi materijal za svoju stolicu na stolu ili podu . Postavite drveni okvir na materijal , i koristiti svoj ​​marker za crtanje predloška oko okvira , dodao 4 inča sveobrnuto . Koristite škare za izrezati predložak .
4

Uzmite mali dio materijala i povucite ga čvrsto povezan s jedne strane vašeg drvenim okvirom . Preklopite materijal , a zatim sortirano ga na okvir koristeći svoj sortirano pištolj , stavljanje u Staples 2 inča apart . Nastavak povlačenjem materijalnu napeta , to slaganje i klamanje dok ste presvučena cijeli kadar . Koristite škare za trim off bilo koji dodatni materijal .
5

Uključite blagovaonom stolicu naopako i stavite svoje novo reupholstered sigurnosni jastuk ispod stolica , na pravu stranu . Oslonac na blagovaonom stolicu na stolicu ili kauč da ga podržavaju i držite ga razinu . Poravnajte rupe vijaka na tapeciranog sjedala nosača s rupama na stolici . Uzmi vijke iz zip -top plastičnu vrećicu . Koristite svoje odvijačem ih vijak čvrsto natrag u drvo okvira jastuk sjedala i okrenuti stolica na pravu stranu ponovo .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016034178.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.