# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolice >>

Kako sniziti sjednite kolicima

invalidskim kolicima može biti potrebno svaki dan ili samo za kratko razdoblje oporavka , ali bilo kako bilo bitno je da to služi korisniku kao i moguće . Mnogi invalidskim kolicima mogu se zatražiti pre -made do određene visine , ali većina se može podesiti . Odgovarajuća visina postavka koja se uklapa korisnika torzo i noge činikorištenje stolici učinkovitiji i učinkovita i čini prijelaze i iz stolice lakše . To je ono što vam je potrebno Srpski traka mjera
odvijač
četvrt ključa
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite duljinu od korisnikovih potkoljenice dok sjedi u stolica . Mjera iz stražnjeg dijela korisnika petama na temelju svojih koljena , dok su im noge savijene pod kutom od 90 stupnjeva .
2

izmjeriti visinu stolca od poda do sjedišta stolca . Usporedite to s mjerenjem korisnika potkoljenicama . Odlučite koliko vam je potrebno da se spustiti sjedalo , tako da korisnik a noge će biti na ugodnoj 90 stupnjeva i dalje udobno brisanje poda , ako su oslonci se moraju koristiti .
3

Izvadite sjedište jastuk u stolici . To će smanjiti sjedište otprilike polainča .
4

Ispitati stolicu i tražiti vilicom u okvir s rupama na svakoj strani , gdje je osigurankotač i osovina . Podesite kotač na višu rupu u vilicu na prednjem i stražnjem dijelu stolice , spuštanje sjedala na željenu visinu .
5

Koristite odvijač ili ključem zategnuti kotačića i učiniti jesu li svi vijci su sigurne .

Kako poslati masaža stolica

Masaža stolice sudokazani tretman za pomaganje onima koji pate od leđa uvjetima i za ublažavanje bol i bol . Oni također mogu generirati prihode kada je postavljen na pay -per - korištenje osnovi na radnom mjestu. Kad ste prvi put dobili masaža stoli

Více >