# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolice >>

Kako Starinski predsjedatelja

antiquing komad namještaja daje stari, vintage ili tužan izgled koji izgleda kao da je torezultat procesa starenja . Ovo slikarstvo promašaj tehnika pomaže namještaj koordinirati sa zemlje , povremeni ili rustikalnom stilu uređenja. Starenje izgled drva stolici zahtijeva samonekoliko osnovnih pomagala i mnogo vremena i truda . Tehnika je tako jednostavna da ćete je htjeti okušati u većim komadima namještaja dati svoj dom pravi shabby chic ambijent . To je ono što vam je potrebno Srpski Feather krpu
slikareva ili samoljepljiva traka
Mali kistove
2 akrilne boje boje ( osnovni kaput i sekundarna boja )
White školski ljepilo
Fino brusnim papirom ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Duststolica sa pero Duster . To osiguravaboja će se držati i na površinu drva .
2

Pokrijte sve rubove blizini presvlake ili drugih materijala na stolici s slikareva ili samoljepljiva traka .
3

Paint površini drveta svog stolca s temeljnom bojom . To jeboja želite pokazati kroz pukotine u boji . Na primjer , možete koristiti smeđu boju koja je u blizini boju drva za bazne boje i tan boje kao sekundarna boja . Brown pukotine će se razviti u boje kako bi ga dobi izgled . Bilo koja kombinacija boja je u redu ; jednostavno odaberite boje koje koordiniraju s boravkomstolica je u.
4

Dopustiteosnovna boja da se osuši .
5

Nanesite sloj školske ljepila sčistim kist . Ako želite široke pukotine u boji , koristite debeli sloj ljepila . Za učinak pucketati s fine linije , koristite tanji sloj ljepila . Nemojte dopustiti dasloj ljepila da se osuši . Primijenite drugu boju laka izravno na ljepilo dok je ljepljiva .
6.

Dopustitedrugi premaz boje da se osuši . Možete vidjeti da pucanja da je boja osuši .
7

Paint završni sloj ljepila preko cilja . To štiti starinski efekt i pečata završiti . Pustite da se potpuno osuši prije korištenja stolicu .

Moj La - Z - Boy Naslonjača je labav

La - Z - Boy počeo izradu naslonjača stolice u 1928 i od tada je stekao globalnu istaknuto kao jedan od najpoznatijih brandova zavaljen fotelje . Unatoč reputacijom za kvalitetu , ipak, La - Z - Boy rekombinatori ponekad može postati labav , što je r

Více >