# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolice >>

Kako odabrati radnu stolica

Duge sati proveo sjedeći u zadatak stolice po stolovima se naporan. Ergonomija odnosi na znanost o izradiradnom mjestu više radnik prijateljski eliminirati ponavljajući deformacije ozljede i dugoročne invalidnosti . Možete se prijaviti ergonomskih načela pri odabiru radnu stolicu . Upute Screenshot
1

Odaberite stolicu da odgovara vrsti posla kojeg obavljate , a na vašem stolu . Klasificirati svoju stolicu i korištenje stol , i kupiti stolicu opremljen za tu vrstu posla . Na primjer , ako obavljaju svjetlo , uslužno dužnosti i gore i dolje često , bez potrebe da se kreće , dok sjedi , što ne treba izvršne ili teških koristiti stolicu .
2 Široki sjedala potrebna široka sjedala .

Odaberite stolicu da stane svoj ​​okvir . Pobrinite se da imate dovoljno dnevnog boravka u sjedištu stolice .
3

Testirajte stolicu . Sjednite na njega sa svojim bokovima i natrag na naslon stolca . Pretpostavimo ravno sjedeći položaj rada s nogama hip -width apart i stan na katu . Podizati i spuštati na stolac dorazine sjedala odgovara duljinu potkoljenice , a noge ostatak stana i udobno na podu .
4. Neke stolice ' dizajn nedostatke ih nezdravo sjediti na duže vrijeme .

Mjesto obje svoje ruke na naslone za ruke . Vodite računa o tome kakostolica leđa i sjedala stane konture vašeg tijela . Obavijest gdjeprednji rub sjedala zadovoljava leđa nogu , i da li ili ne to je ugodno . Uvjerite seprednji rub stolca ne ograničavaju protok krvi u zavoju od koljena do potkoljenice .
5

Nemojte kupiti stolicu ako osjećate nelagodu u donjem dijelu nogu i stopala , čak i nakon što ste ga postavljena na odgovarajuću visinu . To može ukazivati ​​na prednjem rubu sjedala koja je previše teško i previše povišena . Izbjegavajte ove stolice jer ovaj dizajn mana koči dovoljan dotok krvi u potkoljenicama i stopalima .
6

Uočite li ili nenaslon stolca uklapa leđa pravilno ili ne . Osjetite za bilo neugodno ispupčenja u donjem dijelu leđa području . Uvjerite sesrednji i gornji dio leđa susret i stane na naslon stolice kad sjediš ravno .
7

Napomena li počivaruka susret laktove ugodno kad ih odmara . Jesu li previsoko ili prenisko ? Sjednite za par minuta , samo da bi dobili osjećaj za stolicu . Prođite kroz pokrete ono što se obično ne u stolici , a na stolu . Provjerite ukupnu razinu udobnosti .

Kako pravilno podešavanje ergonomski stolac

ergonomska stolica , bilo da se koristi za vrijeme računala , čitanje , jede ili pisanje rukom , pomoći će vaši zglobovi ostati usklađen , smanjiti stres na vašem tijelu i pojačati navike dobro držanje . Međutim ,ergonomski stolac ne čini dobro , osi

Více >