Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako suho drvo stolica koja je ostala na kiši

Voda može oštetiti drvo na različite načine . To može obojiti , warp , crack i Splitu drva , prema restauratorskog SOS . Plijesan se može razviti u drvo ako ostane mokra . Drveni namještaj izostavljena u kiši može postati teško stradalih u samonekoliko dana . To može trajati i nekoliko mjeseci da pravilno osušiti drveni stolac vode oštećene . Vi ćete imati veće šanse za uspjeh i oporavak ako se osuši drveni stolac što je prije moguće . To je ono što vam je potrebno
crijevo za polijevanje
Dehumidifer
Prikazati više uputa Screenshot
1

isperite svu prljavštinu s čistom vodom iz crijeva za polijevanje vrta . Prljavština koja se ne ispire može postati zaglavi na drva . Trčanje vode kroz cijevi u vrtu, za nekoliko minuta prije ispiranja drveni stolac kako bi izbjegli prskanje stolicu s bilo krhotina koje mogu biti unutar cijevi .
2

Pomaknite stolicu na mjestu koje je zaštićeno od kiše i sunca. Dokdrvena stolica se suši , ne želim da se kišilo ponovno . Izravna sunčeva svjetlost će uzrokovatidrvo osuši prebrzo u nekim područjima , što može dovesti do pukotina u drvu . Uvjeritemjesto također prima dosta cirkulaciju zraka . Cirkulira svježi zrak jenajbolji način postupnog sušenja .
3

Trčanje odvlaživač akopoložaj je unutar održavati stabilnu razinu vlažnosti i osigurati sporo , čak sušenje . Odvlaživač ne može biti nužno ako živite u pustinjskim područjima suhom klimom . U više vlažnim područjima ,odvlaživač je bitno za sušenje . Previše vlage je u zraku neće dopustitidrveni stolac da se osuši prirodno .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016034204.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.