# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> pelene >>

Trajne Sofe za teške korištenja

kauč jebitna stavka namještaj za dnevni boravak , obiteljska soba ili den jer nudi prostor za više ljudi . Ako imate veliku obitelj ili zabavljaju goste redovito , vaš kauč može vidjeti posebno težak iskoristiti , tako da pronalaženje opciju koja je dovoljno izdržljiv da se tuče jeprioritet . Nekoliko značajki doprinijeti kauč na trajnost i dugovječnost . Tkanina

Jedan od prvih mogućnosti da ispitaju prilikom kupovine za izdržljive kauč jetkanina , koja često trpi većina zlostavljanja koje je naslaganima na kauč , jer to se lako može obojiti , suza , nestati i pokazuju druge znakove trošenja. Pamuk jejeftin i trajan izbor, ali bi se izbjeglo labav tkati , jer to može suza lakše . Posteljina je još jedan materijal koji drži se dobro nositi i suza , ali može biti nešto skuplji . Oba pamuk i lana mogu biti tretirani sa mrlja otporan premaz kako bi ih lakše čisti . Koža je još jedan vrlo izdržljiv , atraktivna opcija za svog kauča . Međutim ,kožna stolica je obično vrlo skupo , tako da se ne može stati sve proračune . Vuna je iizdržljiva , ali i najskuplja opcija . Sofa prekrivena sintetičkim mikrovlakana obično drži se dobro i otporan na mrlje olakšava čišćenje . Također je jeftinije od kože ili vune opcija .
Frame

se kauč u okvir je još jedan značajan faktor u određivanju njegove trajnosti . Odlučite se za okvir tvrdo , poput bukve, jasena i hrasta , koja teži da bude jači i držite se bolje intenzivno koristi. Softwoods poput bora često utječe vlage , tako da se okvir može sklopiti s vremenom , što dovodi do kauč nestabilan . Metalni i plastični okviri obično ne držite se dobro bilo , jer oni mogu ispucati . Osim toga , pobrinite se da su noge od svog kauča nisu pričvršćena na okvir s ljepilom . Potražite okvir koji je jedan bešavne komad ili čije noge su spojene vijcima .
Springs

Jer oni snose sve tjelesne težine koji je stavio na sofi , morate odabrati jake , čvrst izvora kako bi se osiguralo da vaš kauč će trajati . Kad kupujete za kauč , staviti ruke na jastuke osjetiti opruge . Pobrinite se osjećaju čvrsta i da nema previše prostora između njih . Izbjegavajte proljeće - manje fotelje koje sadrže samo mrežaste ili remenje , jer oni ne drže do teških koristiti i obično početi padati .
Nadjev

nadjeva unutar vašeg kauč -a jastuci moraju biti izrađene od odgovarajućeg materijala kako bi se osiguralo da oni drže do višekratnu uporabu . Potražite jastuci koji sadrže visok - elastičan pjena , koja teži da traje već neko vrijeme . Pjena zamotan u poliesterske vate također čini izdržljivim jastuk punjenje . Izbjegavajte poliuretanske pjene , međutim , jer to može pokvariti brzo ili datijastucima tvrdi , neugodan osjećaj .

Kako napraviti kauč Out šperploča

Umjesto da troše stotine dolara na kauču , izgraditi vlastiti za znatno manje novca . Koristite šperploča napraviti sjedište i leđa i to top s pjenom jastuci i jastuci za udobnost . Koristite kupljenih jastuke , ako ne želite da se šivati ​​svoju vla

Více >