Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> pelene >> Content

Možete li Machine Wash Kauč Covers

? Kauč pokriva, više obično naziva presvlake , lako za njegu - za tkanine koje dodaju jednostavnost i funkcionalnost na sofama . Služeći kao pokriće za jedan od najčešće korištenih komada namještaja u kući , to pomaže da se produljiti život namještaja komad i pomaže obnoviti ili osvježiti izgled u zamjenu za trošak kupnje kauč . Produžiteživot kauč pokriva i pranjem često . Tkanine se mogu prati

Kauč pokriva mogu biti po mjeri ili kupiti od trgovaca , a izrađeni su sa strojno perive tkanine . Zbogkauč cover jekomad koji će biti oprana često , najbolje je izabrati tkanine koja može izdržati često čišćenje , kao što su pamuk i poliester . Uvijek konzultirajte naslovnice oznaku potvrditi upute za čišćenje ili konzultirati kavu za custom -made komada .
Pranje Smjernice

Da bi kauč poklopac u najboljoj formi , oprati u hladnoj vodi , a na blagom postavljanje . To će također pomoći minimalizirati izbljeđivanje boja . Prilikom pranja , pranje poklopac po sebi . To je sigurno koristiti deterdžent koji se koristi za opće novca . Ne prati kauč poklopac koji jasno pokazuje da se mora suho pranje . Uvijek slijedite upute proizvođača .

Prethodnog tretiranja Mrlje

Baš kao i kod odjeće , kako bi povećala šanse za potpuno uklanjanje mrlja , obradite tkaninu . Prvi korak u čišćenju tekući mrlja je upiti prosuti s čistim ručnikom ili krpom . Za okorjelih mrlja poput blata , nježno ih pomesti s četkom , ali izbjegavajte trljanje mrlju , koja ga može proširiti . Topla voda i sapun zapravo će postaviti mrlje u , nego ih dobiti van. Nafte - based sprej otapala je najbolji proizvod za prethodnu obradu mrlje na bazi ulja , kao što su maslac od kikirikija .
Ostali njegu razmatranja

pukotinama kauč naslovnici su idealni mjesta za grinje ili mrvice prikupiti. Da biste ih uklonili , često vakuum tkaninu . Za suho kauč poklopac , bilo zraka ga osuši ili koristite najnižu kosu postavku moguće .


od:http://vrt.98905.com/furniture/couches/1016034456.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.