# >> Dom i vrt > >> Furniture >> pelene >>

Mogu samo Staple Fabric Tijekom stari kauč

? Pokriva stari kauč s tkanina je jedan od načina da joj novi život . Možete napraviti slipcovers i jastuke , ili , u nekim slučajevima , možete jednostavno sortirano tkanina preko kauča . Najveće čimbenici uzeti u obzir pri odlučivanju da li klamanje moguć je na kauču sustil kauču ivrsta uporabe primi . Što Potražite u stilu

Ako vaš kauč ima individualne jastuci, ili drvene ili metalne ruke , da ne bi trebali šarka tkanine preko njega . Suvremena sofe s nepodijeljenom leđima , sjedala, i tapeciranih rukama raditi najbolje za metodu stapling . Ako pokušate sortirano tkanine preko labave ili pojedinih jastucima , riskirate prerano nošenje novog materijala . Kao što ljudi sjede na kauču , pokreti će trljati tkaninu na jastuke i napraviti rupe u tkanini .
Ne Get Staple Sretan

Kada šarka tkanina preko kauča , ne samljeli posvuda . Počnite sa stražnjim dijelom , a stega pod kauč . Donesite tkaninu i preko vrha , a zatim ga ugurati u stražnji pregib . Isto učinite s rukama i sjedala . Vi ćete biti koristeći metodu šarka - i - zamotati . Koristite heavy - duty Staples s sortirano pištolj za najbolje rezultate . Izrežite tkaninu dovoljno dugo kako bi se omogućilo gurajući .
Kako sortirana tkanine

kvalitet vašeg klamanje će odrediti kvalitetu vašeg gotovog kauču . Držite sortirano pištolj pritisnut čvrsto protiv drveni okvir kada ste sortirano . Osigurajte tkanina s puno Staples koji leže stan na okvir . Dodirnite dolje bilo da ne lažu stan s čekićem . Glatka tkanina kao i ti ići za sprečavanje bora . Zapamtite , sortirana samo područja na donjoj kauču .
Tkanine razmotriti

možete pokriti kauč sa samo o bilo tkanine , ali neke tkanine raditi bolje Staples od drugih . Pamuk i saten tkanine susigurna oklada . Njihova vlakna mogu primiti oštrinu Staples dok još uvijek ima dovoljno zavjesu za prevlačenje i gurajući tkaninu . Tkanine od vune , tvida i keper su također dobar izbor . Taft nijedobar izbor jer Staples može stvoriti male suze u toj tkanini .

Kolika jeKauč

Za većinu potrošača ,kauč jeglavni kupnju ovisno o mnogim čimbenicima , uključujući boja, tekstura , materijala i troškova . No, za one s malom stanu ili dnevnoj sobi , veličina je jedan od važnijih razloga . Ne postoji jedan središnji kauč - dimenzi

Více >