Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> pelene >> Content

Mogu li šivati ​​kožni kauč šavova koji su došli poništiti ?

To je frustrirajuće potrošiti stotine ili čak tisuće dolara na kožnu garnituru samo da su šavovi raspasti . Tijekom vremena , ili s nemaromkože ilinit propada ostavljajući praznu rupu u šav . Dobra vijest je da možete popraviti to išto prije to popraviti ,bolje . Akorupa u šav je malen, samo bi trebalo potrajati nekoliko minuta za popravak . Krpanje

Ovisno o tome je linit je došao izgubiti od šav ilikožne tore , možda će biti potrebno učiniti neke krpanje prvi . Akonit je provalio i pušten je iz rupe , provjerite rupe u koži kako bi bili sigurni da se ne pruži ili rastrgan . Ako su im pruži ili rastrgan ćete morati staviti flaster na tom dijelu prije šivanja . Nađi komad kože , pa čak i vinil koji odgovara što je moguće bolje . Izrežite 2 - inčni strip kožeduljinom rupe . Preklopite koža na pola po dužini . Ljepilo novu kožu tijekom trganja ili protezao rupa sa starom kože u tor .
Bušenje rupa

Nakon donošenja bilo kakve ljepljenje popravke , omogućiloljepilo da se suši oko 24 sata . Potražite posebnom kožnom ljepilo u vašoj lokalnoj plovila trgovini ili vidjeti ako možete kupiti malu količinu iz popravak namještaja trgovine . Budući da ste dodali novu kožu na kauču ćete morati bušiti nove rupe . Probiti vrh vrlo oštrim kožnom iglom kroz kožu ili koristiti kožna rupa bušiti .
Temu

nit koristite je važno prilikom popravka rastrgan šav na kožnoj sofi . Nemojte koristiti regularna konac za šivanje , jer neće izdržati do stresa . Umjesto toga koristite voskom nit koja je posebno napravljen za korištenje s kožom . Ako ne možete pronaćivoskom nit koristiti najlonsku nit . Izrežite duljinu nit koja je tri putaduljina rupu na šavu .
Šivanje

Temu poseban presvlake iglu s voskom nit . Presvlake igla je zakrivljena te je vrlo korisna kada šivanje duge šavova da se ne može manipulirati . Udvostručiti u odnosu na konac i čvor na dnu . Da bi čvor , omotajte dva kraja nit oko prvog prsta dva puta . Palcem kotrljati nit off prstom i povucite čvor čvrsto . Pratite izvorni šivanje kao usko kao što možete .
Uređaj

Da bi vaše kožni kauč na najbolji mogući popravak to jedobra ideja da se to stanje barem jednom godine ; dva puta je bolji . Posebna ponuda za kupnju kožnu garnituru uređaj i slijedite upute koje dolaze s njim za primjenu . Uređaj drži kožu i konac i meka pomaže spriječiti pucanje i kidanje .


od:http://vrt.98905.com/furniture/couches/1016034501.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.