Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> pelene >> Content

1960 Divani

1960-ih interijera trendovi pljačkale prošlost i da ih iznova , pa utjecaji kao što raznolik kao viktorijanski, 1920 i pokret secesije može se vidjeti u kauč stilova , sa svime što mu je 60-ih ažurirati kako bi , ako mlada , svježa i relevantna . Pop i op art su tekuće i svijetle uzorke i boje su prevedene na tapete , zidne i presvlaka izbora . Tijekom 1960-ih bilo je mnogo različitih stilova koje možete izabrati , ovisno o stilu i ukusu . Hippy Etnička Style

hippy pokreta 60-ih se odrazilo u kući mode dana . Niskog profila , srednje - istočni kauča stilovi bili popularni , inspiriran putovanjima u Maroko i Indije . To je značilo divan stil fotelje s puno bacanje jastuci za udobnost . Boje su također inspirirani hippy kulture s izgorio naranče, smeđe i žute ochres sve reflektirajućih zemljanih tonova .
Space Age Utjecaj

Tehnološke inovacije u 1960 značilo da ljudi su u potrazi prema plastike i PVC moguće kauč materials.Inflatable namještaj bio u trendu i predmeti nisu bili dizajnirani da traju , uz raspoloživost razmatravisinu modernosti ( to je takođervrijeme papirnate haljine ) . Inspirirani svemirskoj utrci i filmovima kao što su 2001 Odiseja u svemiru , sofe će često biti presvučena vinil ili PVC-a i stvorio u modernim , zakrivljenim oblicima - čuvajte se mahuni ili sofama jajolikim
< . br > Fabric Designs

Uzimajući inspiraciju iz zakrivljene crte i cvjetnim uzorcima umjetnosti noveau , 60- tekstilni dizajneri jarkih boja stvorio kaleidoskopski tkanine koje su primijenjene na kauč presvlake . Psihodelije značilo vode meńusobne oružane sukobe boje su bile popularne , kao što su mandarina i tirkizno s ljubičasta primjenjuje u kovitlaju ili Paisley uzoraka .


Poznati Kauč dizajnera 1960

Mnogi namještaj dizajnera napravili svoje imena u 60- projektiranje zabavan , moderan namještaj u jednostavnim oblicima . Vernor Panton slavno koristi plastike u živim bojama kako bi stvorili inovativni dizajn . Charles i Ray Eames dizajnirao jednostavne , elegantne fotelje i Daybeds , dok je George Nelson stvorio sljeza kauč . Iako je dizajniran u 1956, to tipičan pop - art stilu , koja je bila popularna u 1960 . Mnogi od tih projekata su još uvijek u proizvodnji i danas i može se naći u vintage trgovinama .


od:http://vrt.98905.com/furniture/couches/1016034519.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.