Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> pelene >> Content

Ideje za Funky sofa presvlake

Funky kauča imaju jedinstven izgled koji ne sliči bilo kauč ste ikada vidjeli . Čak i ako ste tek reupholstering postojeći kauč , možete odabrati tkaninu koja mu daje svjež izgled . Odlučite se za tkanine u svijetle boje koje odmah upadaju u oči ili , mekanu tkaninu da se ne može zaustaviti dira . Koristite funky kauč za tapeciranje ideje pretvoriti svoj ​​kauč u žarište sobi . Koristite tapeti

tapiserije su veliki komadi tkanine sa slike ili dizajna . Tkanina dijelovi obično koriste kao dekorativni element na zid . Koristite tapiseriju kao nova presvlaka za namještaj ili presvlake za svog kauča . Postavite tapiseriju izravno na kauču i prilagoditi tkaninu dok ne dosegne dno kauču na prednjim i stražnjim sjedalima. Tucktkanine na jastuke i siguran na rubovima s presvlakama uzdama .
Velur

velur jetkanina koja je meka na dodir. Kada se montira na kauč ,tkanina daje jedinstven izgled . Velur dolazi u neutralnim bojama , ali za funky izgled , odlučiti za svijetle boje . Vruća ružičasta , svijetlo crvene ili čak ljubičaste daje optimizam i funky vibra na kauču . Možete čak odlučiti za dva boja na kauču , ali pokupiti dvije boje koje se međusobno nadopunjuju . Na primjer , odabrati nijansu ljubičasta i tamno plave ili crne i jarko crvene boje .
Tiskano presvlake

tiskana tkanina daje svog kauča novi izgled i privlači poglede na kauču . Leopard - print tkanina privlači pozornost, ali gotovo djeluje kaoneutralna . Tamnije nijanse leopard print nadopuniti druge boje u prostoriji , uključujući i svjetlijim nijansama crvene i ružičaste . Za više eksplozivnih izgled , odlučiti za zebra print ili plamena tiskane tkanine . Plamen tiskana tkanina ima jarko crvene i žute plamen na crnoj pozadini . Tkanina ima funky vibra koji ističe druge nijanse u sobi
Samo rubovima

tapecirati kauč u dvije tkanine : . Jedan običan tkanina i jednu patterned tkanina . Koristite običan tkanina na jastucima , leđa, bokova i drugim većim dijelovima kauču . Koristite uzorkom tkanine na prednjem rubu kauča , rubove jastuka i duž ruke . Dva tkanine stvoriti kohezivnu izgled , ali imaju funkier nagib od koristi samo jednu tkaninu .


od:http://vrt.98905.com/furniture/couches/1016034568.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.