# >> Dom i vrt > >> Furniture >> pelene >>

Kako otkloniti poteškoće Atherton Manhattan kaučom

Atherton Manhattan rasklopivi kauč jemoderan kauč koji se lako može pretvoriti u krevet . Dizajniran s Europskom "klik - klak " značajkom ,kauč treba pretvoriti u krevet s jednim jednostavnim pokretom . Ako tvoj ne klizi bez napora iz kauč u krevet i leđa , to je vrijeme da ispita okvir značajke koje bi trebao bi to raditi . To je ono što vam je potrebno
Hammer
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

Povucite naslon sofe naprijed prema sjedištu dok ne čujete skljocanje .

2

Pokušajte postaviti naslon stan dok ga " klak " čuti na svoje mjesto .
3

trestinaslon malo , ako je dobio zaglavi bilo prije nego što čuje" kliknite ", ili" klak ". Pokušajte je lagano kretati u pravom smjeru .
4

Napomena pozicije u kojoj se naslon štapići . To će vam pomoći identificirati komad na okvir koji treba biti prilagođen.
5

Ispitati strane i dno kauču pronaći zavaljen mehanizam . Stupovi koji podupiru okvir ili igle koje ih drže na mjestu može biti upletena u krivom smjeru , ili savijena izvan forme , sprečavanje sjedište iz zavaljen . Ispravite igle ili motke s čekićem ili ključem i pokušati pomaknuti sjedalo u pravilnom položaju .
6

Naručite novi dio , ako ravnanje okvir ne radi . Namještaj popravak tvrtke prodaju dijelove za konvertibilnih sofe . Oni također mogu ponuditi savjet o tome koji dio vam je potrebno , ako se opisuju model i problema .

Usporedba Bonded koža vs miješano koža

industriju namještaja tresla u 2007 , kada je uvedenanova presvlaka proizvod koji je izgledao i osjećao sam se kao koža , ali je jeftiniji . Producirao ga je Alan Naness za dizajn resursa i prodali kao amalgamskim proizvod koji je sadržavao 17 posto

Více >