# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> pelene >>

Što je Elasbelt remenje ?

Nitko ne voli stolicu progib , ali reupholstering ili zamjene namještaja može biti preskupa . Elasbelt remenje jepristupačan način da se stavi novi život u starim namještajem i čini za jednostavan DIY projekt . Funkcija

Elasbelt remenje jestrip materijala , izrađena od bilo gume ili lateksa , koristiti umjesto vrela u namještaj . Često 2 do 3 inča širok , to se isprepliću u tipičnom stilu Basketweave na okviru komad namještaja . To može biti ili izravno pričvršćene na namještaj s uzdama ili osiguran s posebnim isječke koristeći širok - čeljusti kliješta .
Korištenje Elasbelt remenje

Prvo , mjerenje namještaj i učiniti obilježiti svakih 6-7 centimetara , pazeći da se ravnomjerno prostor oznake s krajeva . Remenje trake trebao biti raspoređeni oko 3 do 4 inča apart , formiranje Basketweave polaganjem trake ispod i iznad jedni druge . Učvrstite trake , tako da su napeti , ali ne i svoje maksimalne napetosti .

Obilježja i sigurnosti

Budite sigurni da jetip Elasbelt remenje kupite je pravilan stupnja za svoj projekt . Gume kolosijek , elastičnost i broj nitima u Elasbelt remenje variraju od tipa do tipa . Boju i broj linija po sredini trake može bolje pomoći da utvrdi najbolji izbor za određeni projekt .

Kako očistiti mikrovlakana kauč s Carpet Cleaner

mikrovlakana kauča su nevjerojatno izdržljive i otporan na mrlje . Kada kupite novi mikrovlakana kauč , bit će vam dati mogućnost da ga štite s mrlja liječenje . Prihvaćajući ponudu znači da imate gotovo bez straha od kauča postaje vide se . Mikrovla

Více >