# >> Dom i vrt > >> Furniture >> pelene >>

Kožni kauč Stilovi

kupnja namještaja nije jedan većina ljudi uzeti olako . Dakle , pri odabiru stil kožni kauč , važno je kako bi se slagala kauč na dekor u sobi i na korištenje za koje je namijenjen . U tom smislu , stilovi kožnim foteljama su jednako raznolika kao sofe koje su presvučena u bilo koje druge prirodne ili sintetičke tkanine Lawson

Lawson kauč mogu doći u kožu te je definiran po visokoj leđima , niske ruke, dovoljno padding i puna , valjane jastuci, koji pozivaju korisnika na salonu ili spušten u njega . To je dizajniran za obiteljski ili dnevni boravak korištenja i jedan je od najčešćih kauča stilova .
Chesterfield

Chesterfield sofasofa najviše prepoznatljivo i suštinski tapecirani u kožu . Njegova barokna gumb tufting , visoka savila rukonasloni , pa čak i naklonio potporu dati za njega nepogrešiv zrak elegancije i bogatstva . Niz bogatih tonova kože odgovara ovaj stil kauč . To bi gledati izvan mjesta u dnevnom boravku , jer to nije značilo za lješkarenje , ali bi se odmah pokvariti studiju .
Tuxedo

smoking kauč je vrlo sličan Lawson , iako je njegov povratak je nešto niža , njegovi rukonasloni nešto viša i njegove linije su izrazito ravno . Osim Lawson , to može dati jamstvo za dnevnu sobu , ali njegov izgled je posebno modernije .
Knoll

Knoll kauč je jedan po uzoru na minimalistički , Bauhaus - nadahnut nacrtima Florence Knoll na Knoll namještaja tvrtke . Sa svojim niskim oružja , srednje nazad, ravno jastucima i ravnih linija je najsličniji Tuxedo kauč . Iako , često se burnishes srednju količinu gumb tufting sličan , ali manje nego , na Chesterfield kauč . Više od većine drugih sofama , njegov dizajn podsjeća na stil određenom desetljeću : 1950 . To jemoderni dizajn koji će biti najprikladniji za proučavanje .
Chippendale

Chippendale kauč je dizajniran sa srednjim jastukom i sjedi uspravno . Ipak , to je pojačan s oblinama , a zapravo to je također poznat kao Camelback za svoje središnje grba uz potporu . Njegov dizajn i stil bi odgovarao za crtanje sobu ili hodnik, gdje je udobnost je i dalje važno da lounging nije njegov glavni uporabu .
Nastavna

presjeka kauč , ili često jednostavno zovepresjeka , je ona koja se sastoji od dva ili više neovisnih odjeljaka ugraditi zajedno . Sectionals često savijati odgovarati kvadrat kutak , ili imate okrugli krivulje kako bi se popunila veliki otvoreni prostor . Sectionals priuštiti sjedenje za mnoge ljude i zbog toga odgovarati dnevne sobe ili veće sobe , kao što su predsoblja ili lobija .

DIY Drveni Sofa Frame

Sofe dolaze u različitim oblicima i veličinama , ali svi kvalitetni Sofe su skuplji . Možete dizajnirati i izgraditi vlastiti DIY tvrdo kauč okvir kako bi odgovarao vašim potrebama za manje od cijene u trgovini kupio kvalitete kauč pomoću osnovne DIY

Více >