Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako Oslobodite ladice

ladicama stola često se instaliraju na stolu , tako da sjedne na mjesto nakon što je izvukao određene udaljenosti . To sprječava ladice od ispadanja iz stola i uzimajući oštećen u tom procesu . Međutim ,mehanizam zaključavanja ponekad je problematično ako želite izvući ladice kako bi ih ponovno organizirati ili premjestiti stol učinkovitije . Objavljivanju ladice obično nije teška i treba samo zahtijevaju malo manipulacije . To je ono što vam je potrebno
odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izvucite ladicu iz stola koliko god je to, naravno, ide .
2 < p > Osjetite leđa ladice , u potrazi za kabel priključen na njega . Ako se osjećate jedan postoji , odvrnite ga iz ladice vezanosti s odvijačem . Ako se ne osjećate ništa u leđima , prijeđite na sljedeći korak .
3

Reach ruke na stol , i potraga za kvačice na obje strane duž staze su ladice dijapozitiva na . Neki stolovi zahtijevaju ove šarke zato da se pritisne da se ladicu labav .
4

Podignite ladicu prema gore izvan staze , a zatim ga izvucite iz stola . Ladice bez kvačice često podići odmah , a one s reze treba dizati se jednom su bravu pušten .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016000896.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.