# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako napraviti Lounge Otomanskog

salon otoman je svestran . Možete ga koristiti kao oslonac za noge , sjedala ili površine za večeru ladica za jednu noć vegging se ispred televizora . Ovi dijelovi imaju tendenciju da se skupi , kao i sa najzanimljivijih namještaja , tako da možete uštedjeti novac čineći svoju vlastitu . Izgradnja lounge Otomanskog također vam omogućuje da eksperimentiraju s materijalima koje bi inače vjerojatno ne koriste , što ga činiekološki obrta i kućne dekor projekt . To je ono što vam je potrebno
teške uvjete rada vino sanduk Srpski industrijske čvrstoće tkanina ljepila
standardne veličine jastučnicu
Cotton nadjevom
presvlake tkanina
Tape mjera
Škare Pretraživati ​​presvlake klamerica
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uključite tešku dužnost vino gajbu naopako . Odaberite jednu od bilo koje veličine koji odgovara vašim potrebama . Ta teška drvena sanduka izgleda seljački, a kad se pretvorio u namještaj dodali su kreativni stil na kućnom okruženju .
2

iscijediti 1 - inčni debeli liniju industrijske snage tkanina ljepila , počevši od jednom kutu sanduka , dijagonalno preko njegove površine . Ponovite , počevši od jednog od preostalih golim kutovima , kako bi stvorili "X" oblikovati s ljepilom .
3

Stuff oko 3 kg. labave pamuk punjenje u standardnu ​​jastučnicu . Preklopite otvoren kraj nad strani plišane jastučnicu . Postavite jastučnicu , s otvorenog kraja presavijeni ispod nje , na lijepe površine sanduka . Čvrsto pritisnite za dvije minute .
4

tapeciranje na jastuk površina sanduka . Mjera pravokutnik presvlake tkanina 4 četvornih centimetara veće nego u gornjem dijelu sanduka . Prestani . Preklopite i ugurati rubove tkanine oko najboljih rubovima sanduka . Pinch ove zgužvane rubove protiv ugaone što je jače moguće . Slobodnom rukom , koristite presvlake klamerica osigurati tkaninu na vrhu sanduka .

DIY Home Office Desk

S tehnologijom kao što su Wi-Fi i alate kao što su prijenosna računala, iPoda i mobitela , posao ide gdje god idete . Čak i tako , tu su i prednosti za postavljanje odredi mjesto za vaš dom ured - materijali i zalihe su na jednom mjestu i spremni kad

Více >