Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako odrediti starost Starinski Roll Top Desk

Antique Roll Vrh stolovi su jedan odnajpopularnijih i tražio nakon stvari po starinski kolektora . Čvrst stolovi su fleksibilni vrhu koji otkotrlja dolje za pokrivanje desktop i skrivaju važne papire , astol ne koristi . Kolekcionari i trgovci pažljivo procijeniti kultni namještaj datistolovi približnu dob za potrebe vrijednosti . Upute Screenshot
1

Potražite unutar ladice i ispod stola za proizvođača pečat , koji se takođerdatum vaš stol je napravljen . Potražite dvojice najvećih američkih proizvođača antičkih rola top desk imenima , Schlicht & Polje Društvo iCutler Desk tvrtke , koje su kako se nalazi u New Yorku , prema ranog muzeju Office .
2

Odredite koju vrstu drva se koriste kako bi svoju rolu top stol . Starinski stolovi izvještava da mahagonija , hrasta , oraha , satinwood , satinbirch teak i popularno su korišteni da bi antičke rola top stolovi ivećina ranih role najboljih stolovi su izrađeni od crnog oraha , trešnje i mahagonija , prema " Chicago Tribune . " U 1900-ih , većina rola top proizvođača stol počeli koristiti hrast . Jednom kada znate vrstu drva vaš stol je napravljen od , možete procijeniti gdje vaš stol je došao i što godina proizvođači stol su koristili tu vrstu drva da bi stolovi .
3

Otvoreno ladica i provjerite da li ima užljebljenih zglobove, tehniku ​​koja se koristila u proteklih 130 godina u ručno izrađenim namještajem izgradnji držati dvije zajednice zajedno . Starinski namještaj stručnjaci utvrdili približnu dob za valjanje najboljih stolovi identificiranjem različitih vrsta užljebljenja uključujući pin i uvale , jig uzorak , ključanica i francuskom jeziku , što su sve koristi u različitim vremenima u proteklih 13 desetljeća . Na primjer , američki proizvođači namještaja prilagoditi iglu i lučica , također poznat kao okrugli stilu , žlijebnim tehnici u 1870 koji je često viđen na kasnih Victorian rola top stolovi . Lastina repa tehnika je popularno koristi u SAD-u i Kanadi kroz 1890-ih , u skladu s harfom galeriji .
4

Pregledajte stol za izmjenu i obnovu popravke . Većina starih stolovi su obnovljena barem jednom , prema Burrells antičkih stolovi . Provjeritekože pokrivene pisanje površina , kvake, ručke, plinths , ljuskice i ladice obloge za znakove obnove . Izmjene i restauracije može datirati po vrstama materijala , što pomaže odrediti starost vašem stolu za backup datum proizvodnje od datuma restauracije . Na primjer , akofurnir je obnovljena u drvo , to znači da će za stol u proizvodnji prethode izlasku iz ranog 19. stoljeća kada je drvo bilo lako dostupni i ljuskice su smanjiti gusto stvoriti atraktivno figuring .
< br >

od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016000932.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.