# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Najbolji Paint boja za stol

Mogućnosti boja za slikanje stol samo ograničeni na ostali namještaj u sobi , mjestu, namjeni , koji se koristi za stol i osobnih preferencija . Možete odabrati sjajni, mat ili stan boje - ili možete odabrati prirodno drvo boje mrlju . Neutralne boje

Neutralni ili prirodne boje su zajednički stol boje, osobito prirodne smeđe , krem , bež , bijela , pa čak i crne. Ove boje su ne samo zajednička , ali i predstaviti profesionalni i privlačnu okolinu . Lagani , neutralne i prirodne boje često se podudaraju i dobro pomiješati s ostalim namještajem i soba ukrasa . Bijela jedobra boja boja za stolovima , iako ogrebotine, mrlje i mrlje su vidljiviji na bijelom stolu i to zahtijeva čišćenje i skupljanje prašine više od drugih boja često .
Soba Dekoracija

Razmislite izgled i dojam koji drugi namještaj , tapete ili boje , rasvjete i ukrasa u prostoriji u kojoj se nalazistol . Vi želite da se podudaraju , bez miješanja previše . Boja stol bi trebao nadopuniti ostatak sobi nego se sukobila s njom . Poboljšanje Home ili boje trgovinama pružiti uzoraka boja u neograničenom broju boja i nijansi . Prije kupnje boju , donijeti kući nekoliko uzoraka i usporediti ih sa sobom je dekor . Alternativno , uzeti uzorak na tapetama ili zavjesama sobi je s vama i odaberite komplementarnu boju ili nijansu .

Desk Tip

Tamne boje, poput crne , imaju tendenciju da daju percepciju manje prostora , a svjetlije boje pojaviti veći . Akoje stolvelik, preko veličine stol u maloj sobi , crne ili tamno smeđe će mu dati manju izgled ; Isti stol obojen u bijelo može izgledati gužve u sobi . Mali stol u velikoj otvorenoj sobi obojen u bijelo pojavit će se na površinu od više od praznog prostora u sobi . Razmislite položaj stola u sobi , kao dobro. Svijetle , sjajne boje imaju tendenciju da se odsjaj na jakom svjetlu , pogotovo kadsunce sja izravno na stol . Tupa ili stan boje imaju tendenciju da daju tamniju sobu mutan osjećaj , pogotovo kada postojinedostatak prirodnog svjetla . Također , razmislite tko će koristiti za stol i namjenu . Djetetov stol slikano ružičaste , plave ili zelene pogodan je za domaću zadaću ili umjetnosti stolu , iako je ta boja ne bi bila prikladna za profesionalni radni stol u uredu ili kućnom uredu .
Alternative

Ako volite prirodnu boju drva , a ne slikano stol , možete birati iz širokog spektra prirodnog drva mrlja . Mrlje dolaze u različitim bojama od drva u nijansama sive, plave , smeđe, bijelo i crvene . Mrlje naglašavaju drvu prirodnu žita . Obojene stolovi onda se može premazati s jasnim sjaja se zaštitili mrlju i dati joj sjaj .

Kako izgraditi Drvo računalo desk

računalo stol može biti jeftinije izgraditi kod kuće nego kupiti gotove u trgovini . Izgradnja stol omogućuje podešavanje visine stola i prilagoditi druge desk značajke . To može biti najbolje za početak s ormara box dizajna , koji će vam omogućiti

Více >