# >> Dom i vrt > >> Furniture >> stolovi >>

Kako izgraditi Side Desk

Pojam " side stol " se koristi za opisivanje drvenu ploču pričvršćena na postojeći stol kako biste ga povećali . Obično , bočni stolovi su priključeni na postojeći stol pod kutom stvoriti kutak stol za radnika , uglavnom pružajući više radni prostor za računala , tipkovnice, papirnatih dokumenata i držača olovke . Završetak ovog projekta je jednostavan kada imate sve potrebne alate i pomagala . U roku od nekoliko sati ćete imati dodatni uredski prostor koji može pružiti godina radosti i funkcionalnosti . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
olovka i papir
1 - inčni - debela šperploča list
Tablica vidio Srpski Medium - brusnim papirom
Drill
1/2-inch svrdlo
10 1/2-inch-thick drvenim tiplama , svaki 1 inča dugo
Vladar
ljepilo za drvo
2 - by - 2 komada drva za noge , dva Poljaka
prikazati više Upute Screenshot
1

Stavite metar na postojeće stol i izmjerite širinu njega . Zapisati. Odrediti koliko dugo želitenovi side stol da se , uzimajući u obzir danovi komad mora preklapati cijelu širinu postojećeg stola i onda produžiti još tri noge i više se s prednje strane . Izmjerite širinu novog strani stola , ako želite da bude drugačija od postojećeg stola . Osim toga , mjerenje visine postojećeg stola i zapisati .
2

Lay list 1 - inčni šperploča na ravnu površinu , kao što su na podu . Nacrtati pravokutnik mjerenje željenu širinu od željene duljine bočne stola . Izrežite pravokutnik pomoću stol vidio . Pješčane rubovi sa srednje - brusnim papirom . Nanesite mjerenje visine plus jedan centimetar do dva drvena komada, koji će postati noge , te ih izrezati .
3

Nanesite mjerenje širine na stranu dužina novog uredskog komadu i povući crtu preko širine stola na ono što će bitidonja , pomoću ravnala i olovku . To ukazuje na prostor koji će se poklapati postojeći stol . Nacrtaj četiri maraka po strani duljinom unutar pravokutnika na obje strane ,ukupno osam maraka . Ove oznake moraju biti najmanjeinč i barem polainča s rubova .
4

Izbušite osam rupa na mjestima gdje ste napravili maraka . Koristite 1/2-inch svrdlo i ne bušiti sve na putu kroz površini stola . Svaka rupa treba biti samo 1 /2 inča duboko . Umetnite ljepilo za drvo u svakoj od rupa i uložite 1 - inčni drvo bačvi u svaku . Ocijedite .
5

Pronađite središte krajevima svakog od nogu stola za crtanje linije iz suprotnih kutova na 2 -inčni završava u oblikuX. Izbušite 1/2-inch - duboka rupa u svakoj od nogu na mjestu gdje su X -linije susreću . Dodajte malo drvo ljepilo u rupe i umetnuti drvenu bačvi u svaku .
6

Okrenite stol naopako , tako da su drveni klinovi strše. Na suprotnom kraju , postavite jedan stol nogu gdje želite da ga priključiti . Osiguratidrveni tipla u nogu okrenuti prema dolje i napraviti trag olovke na stolu , gdjerupa mora biti bušenih za ugradnju nogu . Isti postupak ponovite s drugom nogom stola . Izbušite dvije rupe do dubine od 1/2 inča . Dodaj drvo ljepilo u rupe i gurnuti drvene tiple na nogama u svaku rupu . Neka ljepilo suho .
7

Uključite bočnu stol na pravu stranu i stavite ga na vrhu postojećeg stola , pa su drveni klinovi odmoriti na postojećem stolu . Napravite oznake olovkom na postojećem stolu gdje su drveni završava bačvi ga je pogodila . Izbušite rupe osam u postojećem stolu bez bušilica prolazi kroz površinu stola . Nanesite ljepilo za drvo u rupe . Gurnite bočne stol drvene tiple u izbušiti rupe i primijeniti pritisak , takostrana stol postaje priključeni na postojeći stol . Nekaljepilo potpuno osuši prije uporabe nove kutu stola .

Kako Dizajn uredski stol

uredski stolovi su jedan od najvažnijih dijelova života mnogih poslovnih ljudi je - oni su u kojima ćemo provesti osam do 10 satidnevno, pet-šest danatjedno . Pravo Dizajn za uredskim stolom je stoga vrlo važno , kako bi se povećala naše vrijeme prov

Více >