# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Trebam da se svuku napunili boje preko njega

? Ako želite slikati stari stol kako bi ga svježe, ažurirani izgled , važno je da se uklonili stolu trenutni sloj boje ili mrlja prije dodavanja nove tako novi kaput boje prianja ispravno . Možete se postigao ovaj cilj koristeći razne metode i materijale, bilo naći oko kuće ili kupili od trgovine home poboljšanje . Brušenje Srpski Srpski

brušenja je brz , učinkovit način za uklanjanje sloj boje ili laka od komad namještaja prije obnove . Vi ne moraju uvijek u potpunosti pijesak off prethodnu kaput , bilo . Tipično , dajući mu iznositi cijeloj njenoj površini s finim brusnim papirom , kao što su 180 - borbenost je dovoljno da se grubo se prethodni premaz dati nove boje na način da se hvataju na površinu . Ovisno o veličini stola , možete pijesak je ručno ili koristiti slučajnim orbitu Sander .
Tanja

Akodesk prvotno završio s lakom završiti, možete koristiti lak striptizeta i krpu da se lako ukloniti završiti prije bojanja . Da bi se to postiglo , ulijte malo tanji na krpe i koža stol kontinuirano dolak počinje popuštati . Ako postoji samo jedan tanki sloj laka ,proces će bitikratka.
Čelik Vuna

Ako stolu je završiti je gusta i teška trljati off stanji , koristite čeličnu vunu i trljati stol u kružnim pokretima . Po želji dodati malo tanji na čeličnom vunom kako bi pomogli u procesu uklanjanja . Ostaviti na cjedilu od čelične vune će pomoći ukloniti lak i bilo kakve nepravilnosti u stolu u boji drveta .

Strugalica

Mnogi home poboljšanje trgovinama prodaju namještaja strugala za završnu obradu komada stari namještaj . Strugalo ima oštar nož koji siječe daleko staru završiti i pomaže vam u pripremi za djelo dobije novi izgled . Strugala blade obično je postavljen u plastičnu ručku za jednostavnu uporabu . Za korištenje strugač , dugih , solidnih udaraca preko namještaja postupno odsjeći stari završiti .

DIY Stol za malu djecu

dijete stol daje vašem djetetu mjesto za igru ​​, crtanje i uživati ​​u svijet sama neko vrijeme . To također stvara prostor koji se lako može se gledati dok se vaše dijete bavi , tako da imate priliku raditi druge stvari u neposrednoj blizini. Jedno

Více >