Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako napraviti Desk presvlakom

presvlaka za namještaj za svoj stol može se koristiti za skrivanje ružan nered ili jednostavno dodati ukrasne dodir u svoju sobu . Izrada presvlaka za namještaj jejednostavan za šivanje projekt koji čak ipočetnik kanalizacija može ostvariti je oko jedan sat . Uz sve zabave tkanina otisaka na raspolaganju, vi ste sigurni da ste pronašli materijal koji daje vašem stolu njuh joj je potrebna da stane u sobu dekor . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
Pen ili olovka i papir
Škare Pretraživati ​​tkanine Screenshot slikareva trakom
Igle
Željezo Screenshot šivaćeg stroja
kliktanje škare ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite duljinu stol s poda na stranu , više i na vrhu i dolje na suprotnoj strani na katu s fleksibilnim mjernoj traci . Povećajte mjerenje dužine do 1 inča za donji rub i napiši brojeve .
2

Izmjerite širinu stol s poda ispred stola , preko vrha na leđa i niz leđa na podu iza stola . Povećajte mjerenje širine po 1 inča za donji rub .
3

izrezati veliki pravokutnik od tkanine s škarama , pomoću mjerenja za duljinu i širinu stola .
< br > 4

Pričvrstite četiri petlje slikara trakom ravnomjerno po vrhu stola i ogrnuti pravokutnik preko stola , tako da visi ravnomjerno na sve strane . Pritisnite tkaninu na trake petlje da ga drže na mjestu dok radite na presvlakom .
5

Povucite jedan kut tkanine nadijagonali od stola , tako daje ugao u ravnini s gornjom plohom od stola . Pin tkanina zajedno u skladu s gornjem kutu stola u donjem kutu na podu . Tkanina izvukao se od stola mora bitipravokutnog oblika . Izbjegavajte povlačenjem tkanine off trake koja je drži u ispravnom mjestu na stolu kako bi se spriječilo neujednačena presvlakom .
6

Ponovite postupak povlačenjem kutak tkanine gore i zapinjanje uz rub stol . PIN- ocjene stvoriti šivanje linije za presvlaka za namještaj , stvarajući oblik kutije iz tkanine .
7

Provjerite četiri tkanina rubove kako bi potvrdili su igle su ravne ipresvlaka za namještaj izgleda još . Podesite kakopresvlaka za namještaj visi na stolu prije šivanja uz pin linije .
8

Povucite presvlakom sa stola i sašiti uz pin skladu s ravnim bodom . Uklonite igle kao šivati ​​kako bi se spriječilo oštećenje šivaći stroj .
9

ogrnuti presvlakom preko stola i provjeriti oblik odgovara kako se i očekivalo . Ovo je posljednja prilika za podešavanje šivanje linije .
10

Izvadite presvlakom od stola i izrezati višak tkanine off uglovima , ostavljajući 1/2-inch porubnom pokraj šivanje linije . Završi šavova s cik-cak ili serger , ili izrezati rub s perforiranje škare kako bi se spriječilo habanje .
11

Fold 1/4 inča od donjeg ruba na pogrešnoj strani presvlakom . Pin ili pritisnite tkanina sa željezom držati na mjestu . Preklopite tkaninu preko 1 /2 inča napraviti čistu prednost i pin ili pritisnite s željeza da ga drže na mjestu . Šivati ​​uz rub s ravnim bodom bi ga učvrstili .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016001013.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.