Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Možete koristiti stari stol kao Vanity

? Meliorirana ispraznošću suvruća roba za mnoge dizajnere i kuće . Priliku stvoriti jedan-of - a-vrste komad je privlačan i jednostavno zahtijeva resurse i oprezni oko uočiti pravi komad prenamjena . Prilikom donošenja ispraznost , bilo koji komad , kao što je stol ili stol , može se mijenjati sve dok ima dovoljno prostora za smještaj sudoper na vrhu i vodovod ispod . Prednosti


Korištenjem stari stol kao taštine , imate zadovoljstvo što je ekološki svjestan dizajn izbor za vaš dom . Umjesto starog stola na čelu za odlagalište , on sada ima praktičnu svrhu i imate komad da nitko drugi ne može .
Lociranje Piece

Ako ne već posjedujete stari stol pretvoriti u taštinu ,broj mjesta kao što buvljacima , antičkim trgovinama , spašavanje trgovinama , prodaja nekretnina ili u zajednici kuća kao što su dobre volje su idealna mjesta za pogledati . Kupnjom na utičnicu kao što je ovaj , možete postići dobar posao . Ne propustite online trgovinama , previše . Pažljivo vagati prednosti ili nedostatke ne vidim komad u osobi .
Izmjene

Nakon pronalaska komad , sljedeći procjene kako bi se gdje je to mjesto repurposed taština i da li treba rezati za najbolju visinu stola noge . Prosječna visina za konvencionalne uvučena kupaonicu sudopera je 32 do 36 centimetara , što jedobra visina za odrasle da operu ruke i prati zube . Za instalaciju je brod sudoper umjesto udubljeni sudopera ,visina brojač će morati biti niže . Dimenzije broda odrediti koliko niža .
Vodovodne

Akorepurposed taština je u istoj ili vrlo blizu stare taštine ,postojeći vodovodni priključci treba stati na odgovarajući način . Posavjetujte vodoinstalatera ako je djelo koje se stavlja na novu lokaciju . Akostol je promijenjena u visinu , većina dotocima su fleksibilne i dovoljno kako bi se prilagodili promjenama dugo, ali kupnjom novih armature može biti potrebno . Estetski, biti spremni za vodovod biti izložen kao i većina stolovi su otvorene na dnu dok tradicionalni taština obuhvaća hardver iza vrata .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016001048.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.