# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

IKEA Galant Upute

Galant je višenamjenski potrošača stol razvio Ikee . Ona dolazi u različite oblike , od ovalnog do pravokutna , pa čak i " L " oblika . Galant mogu kupiti dodatne komponente dodati duljinu ili mijenjati opći oblik stola . Čak i uz sve razne funkcije i oblika kojiGalant može uzeti na , osnovne upute za montažu su u suštiniisti. Upute
1

skupite noge . Postoje dvije opcije za noge , ovisno o tome koji model Galant imate. Jedna mogućnost je jedan " T " oblika nogu za obje strane pravokutnog okvira postolja , a druga mogućnost je dvije ravne noge po strani . Za " T " oblikovanim nogama , poravnajte ravni dio nogu s rupom na dnu gredom . Koristite priloženi Allen ključ za spajanje ova dva dijela zajedno s vijkom . Vijak u dvije gumene noge na dnu ove gredom . Za ravne noge , samo trebate vijak u gumene noge na dnu , što se može utvrditi manjeg dijela teleskopske noge .
2

pričvrstite dodatne dijelove koji možda ćete morati okvir . Ovisno o modelu , što može imati i dodatne dijelove koji pridaju primarne pravokutnog okvira, kako bi se prilagodili "L" u obliku ili produžiti duljine stola. Dodatni okvir za "L" - obliku tablice dolaze u dva različita stila : oni koji dolaze izvan stranu primarne pravokutnog okvira , i one koji se protežu van iz okvira . U svakom slučaju , poravnajte pilot rupe koje su na strani okvira i isporučene duže vijke za spajanje dva okvira komada .
3

Pričvrstite noge na okvir . Za " T " - obliku nogu , poravnajte ravni dio nogu s pilot rupom u sredini kratkom strani pravokutnog okvira . Koristite priloženi Allen ključa priložiti vijak s druge strane pilot rupu . Ponoviti postupak na suprotnoj strani okvira . Za ravne noge , redati noge s pilot rupe u svakom od četiri kuta pravokutnog okvira dok je gornji dio nogu uklapa u istoj razini u odnosu na okvir . Na suprotnoj strani pilot rupa , pričvrstite je vijcima da pridaju noge . Za "L" oblika i proširena - length tablice , staviti noge na isti način na sredini .
4

pričvrstite za okvir stola . S rupe na stolu prema gore , postavite okvir na vrhu stola s nogama prema gore , kao dobro. Poravnajte pilot rupe na stolu s rupama na obje strane , kao i na sredini okvira . Koristite manje vijke osigurati okvir na stolu , stavljanje ih s manjim Allen ključa . Za " L " oblikovanim stolovima , pričvrstite okvir na stolu na zavoju u tablici , a nakon toga bilo kraja .
5

Sastavite zaobljene ekstenzije . Ovisno o modelu koji imate , možda imaju nastavke koji pridaju svakom kraju stola , dajući mu zaobljeni rub . S rupe prema gore na stol produžetku , poravnajte pilot rupe na proširenju barova s ​​onima na vrhu proširenje . Pričvrstite produžetku barova na produžnom vrhu korištenjem manjih vijaka .
6

Pričvrstite zaobljene nastavke na bilo koji kraj stola . Gledajući na kraju od bočnih stranica , pop off dvije plastične kapice na okvir . Izvucite u produžetku barovima dokproširenje vrh je u ravnini s stola . Na donjoj strani , pilot rupe treba uskladiti . Koristite manje vijke za pričvršćivanje produžni vrh na stolu .

DIY reciklirani Wood Desk

Jedan od najjednostavnijih načina da se reciklirati do-it -yourself drveni stol je koristiti staru šuplje jezgre vrata i iskrčeno kuhinja ormarića . Obje stavke mogu se podići na jeftino graditelja dvorišta, spašavanje trgovinama i dvorište prodaje .

Více >