# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kutak Desk Skupština Smjerovi

štedi prostor kutak stol jesavršen dodatak kućni ured ili spavaću sobu . To može pretvoriti prazan kutak u organiziranom radnom prostoru . Ovaj stil stolu može udvostručiti površinu prostora za vaše računalo, printer , telefon ili materijala koje je potrebno za domaću zadaću ili studije . Kupnja stol u komade i stavite ih zajedno mogu činiti kao veliki zadatak , ali možete sastaviti ovu vrstu stola sebe da bi se izbjeglo plaćanje netko drugi to učiniti . Upute Screenshot
1

Uklonite sve hardver i stol dijelove iz kutije i organizirati ih tako da ste u mogućnosti da biste pronašli ono što trebate jednostavno . Pobrinite se da sve navedene hardver je tu . Trebali bi imati sedam komada drveta za stol , imbus ključ , 22 1/4-inch proljeće podloške , 22 1/4-inch ravne podloške i 22 vijaka 1/4-inch-by-25 mm .

2

Uzmiprednjoj desnoj strani ploče s oznakom " C " te ga priključiti na stražnjoj desnoj strani ploče s oznakom " E" Stavite vijak , stan perilicu i proljeće pranje u svaku od izbušene rupe i skrenuti s ključem Allen dok su u , ali ne i široka . Ponovite ovaj postupak pomoćuprednja lijeva strana ploča s oznakom " B" istražnja lijeva strana ploča s oznakom " D. "
3

Okrenite gornji dio stola , s oznakom " A " naopako dolje i stavite obje već sastavljen komada na vrhu . Stavite vijak , stan perilicu i proljetni pranje u svakom od izbušene rupe na oba komada i okrenuti s ključem Allen , ali ne prejako .
4

Uzminatrag ploča s oznakom " F" i gurnite ga u utore nalazi na svakoj od bočnih panela . Pričvrstite ovu leđa komad pomoću vijak , stan perilicu i proljetni posuđa u izbušene rupe na svakoj strani .
5

Okrenite stol uspravno priložiti ladicu tipkovnice koja je označena " G. " To će imati montirane klizi da stane točno ispod stola . Podesite dna nogu , ako je potrebno da se na razini stol . Zategnite sve vijke pomoću imbus ključa .

Kako napraviti Plutajući Desk Iz IKEA Countertop

IKEA ima veliki raspon countertops za kuhinju , a većina njih između 49 i 73 centimetara . Međutim , ne morate koristiti IKEA pult u kuhinji , jer to isto čini atraktivan stol . Instaliranje IKEA plohu kao plutajući radnu površinu - onaj koji nema no

Více >