# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako izgraditi Desk & Police na zagrade

Postojibeskonačan niz stol rješenja dostupna , u rasponu od jednostavnih stolnih stolovi na okićen roll- vrhova na čvrstim nastavnika stolovi . Jedna zanimljiva mogućnost jezidni nosač stol , gdje jeradna površina i skladištenje jednostavno je pijan u zid . Iako je ovaj svibanj izgledaju zastrašujuće , to jeprojekt dobro unutar dosega čak započinju stolari . Imajte na umu da su dimenzije građa dati ovdje suvodič za jednostavnost . Prilagodite ove planove da odgovaraju vašim potrebama podešavanjem mjerenja na okus . To je ono što vam je potrebno
2 L- nosače s 2 - Foot naručju Pretraživati ​​4 L- tipkovnici s 1 -noga strana koje Pretraživati ​​Drvena list , 1 inch od 24 inča po 40 inča Pretraživati ​​dvije drvene ploče , 1 inča po 12 inča po 20 inča Pretraživati ​​brusnim papirom
Stain
kist
vijke
električna bušilica Screenshot Razina
Stud finder
Prikazati više uputa

1

Pijesak sva lica svog klade i obrišite . Nanesite sloj mrlja u dobro ventiliranom prostoru . Pustite da se osuši , a zatim nanesite drugi sloj .
2

Pronađite zidnih vijaka na zidu gdje želite montirati stol jedinicu . Standardni razmak na zid studs je 16 cm na sredini .
3

Planina jedno 2 metra nosač na jednom zidu pastuh . Postavite ga tako da njen gornji krak je 30 cm od poda . To popraviti u mjestu pomoću 3 - inčni drvo vijaka i moć bušilicu .
4

Postavite drugu 2 metra nosač za zidnu klinac dva studs daleko od onoga što je već postavljen. Upotrijebite svoju razinu kako bi potvrdili da su nadlaktice su još jedni s drugima . Zajebi na mjestu kao što je s druge strane.
5

Postavite drveni list 24 -po - 40 na vrhu zagrada , sa 3 inča drvnih preklapanja s obje strane . Vijak na tipkovnici pomoću 1/2 inčni drvo vijaka . Ako uvijte od dna , vijci neće pokvariti vašu radnu površinu .
6

Planina jedan 12 - inčni nosač na stup zidnu najmanje 18 centimetara iznad površine stola. Koristite 3 - inčni drvo vijaka . Montirati drugi 12 - inčni nosač na susjedni zid pastuh , koristeći svoju razinu zadržati gornju razinu oružja .
7

Stavite 20 - inčni drvenu ploču na vrhu zagrada , s 2 inča koji se preklapaju na svakoj strani . Zajebi u mjestu pomoću 1/2-inch drvo vijaka upravljan od ispod .
8

Ponovite korake 6 i 7 za montiranje na drugu policu u odgovarajućem području . Možete dodati više od dvije police , ako imate pomagala i sklonosti .

Kako montirati klizni mehanizam tipkovnice na staklenim Desk

Ergonomska studija učinjeno od strane kanadskog Ministarstva države rada datipkovnica ostatak mora biti stavljen na stol , tako daktilograf laktovi su pod kutem od 90 stupnjeva . Ovaj položaj sprečava pretjerani umor mišića i umor . Tipkovnica je ost

Více >