# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako otvoriti Desk Lock

Zaključavanje ladicu stola jedobra ideja, ako su vaše spremanje važnih dokumenata ili drugih stvari . Međutim , tipke za ladici brave imaju tendenciju da se malo i oni su jednostavno pogrešno . Akostol nije otvoren , vrlo često možda jednostavno zaboravili gdje ste stavili ključ . Iako je tofrustrirajuće iskustvo , pogotovo ako ste u žurbi , obično je moguće odabrati bravu s pravim alatima i pravu količinu strpljenja i finoće . To je ono što vam je potrebno : katalog proljeće čelika pokupiti Screenshot napetost funkcije
Svjetiljka
Prikazati više uputa Screenshot
1

Kupnja proljeće čelika pokupiti i zaključavanje branje napetost alat. Proljeće čelika pick je u obliku " W " inapetosti alat je " L " oblika . Svjetiljka je od pomoći kao dobro .
2

usmjeravati svjetiljku u bravu i pronađite stranu zaključavanje s igle ili zuba . Ako su igle nisu vidljivi onda koristiti proljeće čelika pokupiti shvatiti gdje su igle . Umetnite proljeće čelika pokupiti u otvor za zaključavanje i jingle ga okolo . Trebali biste biti u mogućnosti da se osjećaju i čuti kadapick čini kontakt s osigurače .
3

Umetnite napetost funkcije u bravu na strani bez zubi ili igle . Twist napinjući funkcije dok vrši pritisak . To će premjestiti mehanizam za zaključavanje .
4

Umetnite proljeće čelika pokupiti u bravu na stranu sa zubima ili igle . Nastavak primjeni pritisak sa napetost alat i guraju pick za podizanje igle .
5

Nastavak pritiskanja i okreće bravu s napetosti alat . Blokada će biti u otključani položaj nakon što su svi pinovi podigao .

Kako to Utočište Roll Top Desk

Neki ljudi vjeruju da je rastavljanje roll top stol kako bi popravke na Tambour je kao pronalaženje ključ za kineski Puzzle Box . Uz malo razmišljanja , shvatit ćete da , iako su tvorci Roll Vrh stolovi oduševiti u izradi njihovih stolovimalo komplic

Více >