# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako napraviti Desk Korištenje kredenac

Re - koristiti stari kredenac napraviti stol . Kabinet čini dobro polazište za stol jer već ima kutija struktura i unutarnje spremište . Garnitura stupnja šperploča ploča može biti dodan na vrhu ormara za stvaranje funkcionalnog radnu površinu . Ne samo da ćeučiniti-to - sami projekt uštedjeti novac , ali to može pomoći smanjiti utjecaj na okoliš . To je ono što vam je potrebno
stari kredenac, 24 cm dubine Srpski kružnom pilom, s ogradom privitak Screenshot, brusnim papirom Screenshot 4 noge namještaja levelers
3/4-inch namještaj stupnja šperploča panel , 37 - by -48- inča
Tablica vidio Srpski traka mjera
Box , rumenilo obloge vijci za drvo
vijak pištolj Screenshot odvijač Screenshot Rubne trake
stan željeza
Kantovanje trimer
2 polica zagrade, s vijcima
Wood Putty Screenshot kit nož
bojite
kist Screenshot Level
Prikazati više uputa Screenshot
1

mjesto kabinet u radnom prostoru . Podesite ogradu na kružnom pilom napraviti 5 - inčni široki rez . Okrenite kabinet naopako , tako dabaza je uspravno i vertikalna . Vidio oko perimetra baze s ogradom jahanje uz rub ormara dnu rezanja 5 centimetara dnu ormara . To će donijeti u kabinet do približne visine 30 cm , ovisno o određenoj visini ormara . Uvjerite serezati neće ometati vratima kabineta . Akocut pada u skladu s vratima , možete ukloniti vrata odvijanjem šarke . Prostor unutar i dalje će biti funkcionalan bez vrata .
2

Pijesakpostojeće završiti na ormaru , tako da nova boja se može primijeniti . Sjaj izpostojeće moraju biti uklonjeni za novu završiti na pridržavati ispravno . Pješčane rubovi rezati oko dnu ormara dok su glatke .
3

Screw kat mostom u svaki kut na dnu ormara . Podne levelers će zaštititi površinu poda i dopustitikabinet sjediti stan na katu stvoriti stolom na razini baze .
4

izmjeriti dimenzije ormara . Označite mjerenja na papiru za referencu .
5

mjeriti i rezati šperploča panel , tako da će se objesiti 6 inča preko svake strane ormara , 1 inch prošlosti leđima i 12 inča prošlosti sprijeda kabineta . Koristite tablicu vidio rezati šperploča panel veličini .
6

pijeska rubove šperploče ploči dok ne budu potpuno glatka . Nanesite rub pruge na rubovima šperploča pomoću željeza da ga učvrstili.
7

Trim pruge s Rubne trake trimer tako da je u ravnini s gornjim i donjim površinama iverice ploča . Šperploča paneldesk površine .
8

poravnajte površini stola na vrhu ormara , tako daprevjes je čak i na bočnim stranama i stražnje strane stola . Prednja strana stola će prepusta 12 centimetara kako bi osigurao za noge ispod stola . Vozite flush trim drvo vijaka ravnomjerno raspoređene svakih 6 centimetara preko ploče od šperploče u gornji rub ormara pomoću vijak pištolj .
9

Instalirajte rok nosač 1-2 inča u sa svake strane po 12 - inčni prevjes pomoću koje vijka i vijak pištolj . To će podržati prevjes . Srpski Srpski 10

Ispunite za vijke s drvenim kitom pomoću kit nož . Dopustitekit se osuši . Pijesakkit u ravnini s površinom drva .
11

Paint bazu i površini stola . Pustiteda se osuši završiti . Pomaknite stol na mjesto u sobi .

12

Podesite podne levelers , tako dastol sjedi razinu na podu okretanjem noge na mostom . Uvjerite se daje stol razina stavljanjem razinu preko radne površine .

Kako to Utočište izgreben Topola Desk poliuretanskom Topcoat

Topola stolovi s poliuretanskih završnih boja često postaju izgreban od normalnog trošenja. Zbogzavršni je jasan i pomalo tanka , što se može popraviti, a ne zamijeniti kad se dobiva ogrebotine u boji . Do-it - yourselfer s malo ili bez iskustva može

Více >