# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako Cut Desk Glass

Zamjena okno stakla na stolu je jednostavno . Bez obzira na oblik ili veličinu , s T - kvadrat irezanje stakla alat , možete uštedjeti troškove i gnjavažu dobivanja okna stakla izrezati na veličinu u maloprodaji dućana uz to rade kod kuće . Ova vještina je također vrijedi i za kadriranje fotografija i zamjena stakla vrhu tablice, tako da to je definitivno nešto što svaki pamet DIY home- Crafter treba učiti . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Screenshot Permanent marker Srpski T -kvadrat vladara Screenshot, rezanje stakla alat
ravnu radnu površinu s
ruba i kutu
okna stakla
Prikaži više uputa
1

mjeriti čašu dimenzijama stola je to uklopiti. Obilježiti četiri ugla komad želite smanjiti sa stalnim protivnička igrača . Neki ljudi će pronaći korisne izvući lagani vodič liniju uz staklo , ali to je opcija .
2

Gurnite staklo , tako da je kut ili smjernica je uz rub radnu površinu s višak stakla visi . Postavite T -kvadrat na liniji , tako da jevrh "T" se nalazi na uglu rubu niste rezanje .
3

DržiteT - kvadrat čvrsto dolje s god ruka ne pisati . S rukom vi pisati , ručni alat za rezanje stakla čvrsto kao olovku . Stavite alata za rezanje stakla na staklo na gornjem i izvan ruba T -kvadrat . Čvrsto pritisnite i povucite alata za rezanje stakla uz smjernica /ruba T -kvadrat . Trebali bi povući vrha do dna.
4

Lay alata za rezanje stakla sa strane . Čvrsto pritisnite na staklo visi preko ruba radne površine , a još uvijek pritišćućiT - kvadrat . Staklo se može razbiti čisto daleko na liniji .
5

Ponovite korake 1 do 4 za preostale tri linije za komad stakla .

Pripremaju se u obliku slova L Desk

Pravilno pripremaju se u obliku slova L stol će pružiti čvrst temelj koji vam omogućuje da rade i podržava svoju opremu i potrošni materijal ako je potrebno . Najbolji način da se pripremite svoj ​​stol ovisit će o materijalima i dizajnom stola , iak

Více >