Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako ukloniti rezbarijama na namještaj

Rezbarije ili posjekotine koje su utisnuta u površini komad namještaja da obnove mnogo ozbiljniji zadatak . Ovisno o materijalu i težini oštećenja , to može biti gotovo nemoguće u potpunosti ukloniti vandalizam . Međutim , tu je gotovo uvijek postoji način da bude manje teška . Za starije komada namještaja , uspostaviti ravnotežu između uklanjanje ružnih mrlja i održavanje povijesnu točnost . To je ono što vam je potrebno Srpski Hand avion
drveta
ČIZEL
Router
Furnir
pokazati više Uputstvo
PlaneSurface
1 < p > ravnine površina namještaja s oštrim ručno ravnini Akorezbarstvo je vrlo plitko . To će raditi samo ako jenamještaj izrađen od masivnog drveta ; ako je furnirana , vi ste sigurni da ravnini desno kroz furnira i pogoršati problem .
2

Planecijela površina na kojojrezbarenje se ukloniti kako bi se održao ravnomjeran ton i završiti .
3

Otokarite površinu pomoću završiti da je što bliže originalu u boji , ton i tekstura .
krpa Area < br >
4

Uklonite materijala do dubine od dna rezbarenje koristeći usmjerivač . Postavljanje jig stvoriti rupu od vrlo preciznih dimenzija .
5

napraviti patch od drveta od iste vrste i neizvjesnom susretu u boji na materijal u komadu što su popravak . Veličinapatch točno u rupu koju preusmjeren na površini . Ljepilo zakrpu u rupu , koja se je li to ispravan položaj tako da taknete u s maljem .
6

plane površinu flastera , tako da je u ravnini spovršine na popravku . Ova metoda je samo za ozbiljne štete , jer će ostaviti vidljiv krpa , ali to će izgledati bolje nego ružan grafitima .
7

Nanesite završiti preko flastera na utakmicu izvorni završiti .
< br >
Zamijenite furnir
8

Vratite furnir na oštećene površine , ako ste se bave s furniranom komad namještaja . Ako ste se pronašli odgovarajući komad furnira , ovo jenajlakši problem riješili , kao što može u potpunosti ukloniti problem .
9

ukloniti cijeli komad oštećenog furnira od komad namještaja pomoću oštar dlijeto ili strugalo . Struže ili pijesak dobivenu površinu dok ste uklonili sve tragove izvornog ljepila . Akorezbarenje proteže kroz furnira u podlozi , ispunite štetu na podlogu s drveta punila .
10

nanesite novi komad furnira , odgovarao što je više moguće na stari , koristeći high kvalitetna kontakt cementa .
11

Završi novi komad furnira odgovarati staru završiti da ostaje na namještaj .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016035125.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.