Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Kako instalirati Kensington tipkovnici ladicama

Ako vaše računalo stol prostor je prenatrpan i tjeskoban , možete instalirati Kensington tipkovnice ladicu . Ladica se montira ispod counter vrh i ima tipkovnicu na mjesto . To će osloboditi potrebno mnogo prostora na radnom stolu i omogućiti vam da povuku svoj ​​monitor bliže rubu stola kako bi se izbjeglo squinting i bolne oči . Ladica za tipkovnicu će vam omogućiti da sakriti tipkovnicu kada se ne koristi tako da vaš ured će izgledati čisto i organizirano . To je ono što vam je potrebno Srpski Snaga drill
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Gori ladici slajdovi koji su došli s kit u ladicu za tipkovnicu pomoću isporučene vijke i snage bušilicu . Postoje dva stakalca na pladanj , jedan na svakom kraju . Svaki slajd zahtijeva dva 1/4-inch lim vijcima , koji su uključeni u kompletu .
2

Postavite nosače na ladice slajdova na željeno mjesto . To omogućujeladicu tipkovnica se može montirati 1 1/2 inča do 3 inča dolje iz counter vrh . Postavite nosače u povoljnom položaju . Spojite ih 5/8-inch vijke i moć bušilicu .
3

Stavite ladicu tipkovnice ispod counter vrh . Središte ladicu tipkovnice od strane na stranu . Ladica za tipkovnicu treba montirati ravnini s prednjim counter vrh , tako da se lako izvukao iz slajdova .
4

Vežiteladicu tipkovnica na dnu counter vrh korištenju energije bušilicu i isporučene vijke s kit . Postavite tri vijka u svakoj od četiri montažu zagrade kako bi se osigurala široka zglob .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016035128.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.