Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolovi >> Content

Zid jedinica Ideje za Desk & TV

Korištenje zid jedinica koja objedinjuje funkcije računalnog stola s televizijskom štandu jenačin da uštede prostora i integrirati tehnologiju u dnevnoj sobi , medija sobi ili u svemiru - izgladnjelo sobi u studentskom domu . TV i stol zidne jedinice trebaju kombinirati sve potrebne elemente za stolom i TV stalak biti i funkcionalan i atraktivan . TV Zidno

Jedna od prednosti kombinirajući TV-zidna ploča je sa stola jeukidanje drugog nepotrebnog zaslonu . Računalo korisnik može koristiti istu veliki ekran da TV gledatelji gledati s drugog kraja sobe . Međutim , zidna jedinicaima ograničenu površinu prostora , pa čak islabi - profil tv se zauzimaju dragocjeni prostor .

Korištenjezidni nosač za objesiti televiziju iznad površine , ne samo oslobađa prostor , ali također stavlja na zaslon bliže do razine očiju , što je idealno za korisnike računala . To također može podići televizijski ekran iznad desktop predmeta , kao što su tipkovnica, miš ili pisač , dati gledateljima jasan pogled iz nižem položaju sjedenja , kao kauč ili stolicu , na većoj udaljenosti po sobi.
< Br >
Regali Surround

jedan uvjet stolovi i TV zidne jedinice udjela jepotreba za pohranu . Računalne periferije, papir za pisač , DVD-a , CD-i i drugi predmeti kombiniraju se zauzimaju mnogo prostora .

TV i stol zid jedinica može uključivati ​​fleksibilan prostor za pohranu , kao što su podesive visine, police i ormare dovoljno velike ugostiti organizatore , otpatke i viseće datoteke . Jedinice s policama koje okružuju televizije nude najviše mogućnosti pohrane i integriraju tehnologiju u sobu .

Wireless
Periferija

Drugi prostor za uštedu opciju za zid jedinica koja služi i kao stol i TV uređaja jekorištenje bežične računalne periferije . Ovi predmeti , od kojih je većina infracrveno ( IR ) ili Bluetooth veze , može raditi na TV ili računalo s drugog kraja sobe . Korisnici mogu koristiti bežičnu tipkovnicu, miša ili trackpad iz sjedala po sobi , što činistol stolica nepotrebno . Bežični uređaji također eliminirati nered koji dolazi s uzice u većini medijskih centara .


od:http://vrt.98905.com/furniture/desks/1016035137.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.