# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako izgraditi šivaći stroj tablica

Za one koji vole šivati ​​, ima dobar radni prostor je važno , jer može uštedjeti vrijeme i novac . Šivanje tablica koja jedobra visina i može podržati vaš stroj može biti skupo , ali možete napraviti svoj vlastiti za djelić cijene komercijalne šivanje stol . Ove smjernice će vam pomoći da izgradite jednostavan šivaći stroj stol s dodatnom komadu za serger . To je ono što vam je potrebno
Dimenzije za svoj stol
Wood Screenshot, zaštitne naočale
Rukavice
čekićem Screenshot Nokti
2 polica zagrade
Sander
Wood mrlju
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Snimite dimenzije koje želite imati na vašem stolu . Na vrhu tablice bi trebao biti dovoljno velik za smještaj vašeg računala i sve ostalo što želite imati na stolu kada radite . Visina vašeg stola je važno ---prosječna visina za šivanje stola je 28 cm , ali možda želite veća ili manja od toga , ovisno o visini .
2

kupuje sve komadi drva , trebat će vam , odgovara njihova veličina dimenzijama ste snimljenih . Trebat će vam komada za vrh i natrag , barem dva komada za obje strane ( i više ako želite staviti police ) idodatni komad za postolje serger . Izmjerite vaše komada drveta , i koristiti pilu ih smanjiti , ako je potrebno . Nosite zaštitne naočale i rukavice kada radite s drveta .
3

Pričvrstite gornju i natrag komada drveta , koristeći čekić i čavli .
4

Place stol , tako dase vratio kako leži na podu . Pričvrstite strane vašeg stola na vrh komad drveta . Sjednite na stol u uspravnom položaju i priložite strane na leđima .
5

kao stranama koristiti još dva komada drveta istih dimenzija , ako želite napraviti prostor za police . Povezivanje tih komada do vrha i natrag .
6

pričvrstitekomad za vaš serger na vrhu tablice . Postavite ovaj komad drva pod vrhu tablice i zakucati na svoje mjesto . Stavite polica zagrade ispod komad drva pomoći stabilizirati serger policu .
7

Pijesak dolje bilo sirovo rubove ako je to potrebno . Koristite drvo mrlju završiti drva , po želji .

Kako Pokrijte Ružno Desk

Ako imate ružnu stol koji je još uvijek funkcionalan , nemojte ga baciti . Umjesto toga , pokriti ga se , koristeći jedan od nekoliko metoda , da bi dobili stol koji odgovara ostatak svog dekor . Dodaj boje ili teksture na stolu , temeljeći poklopac

Více >