# >> Dom i vrt > >> Furniture >> stolovi >>

Computer Desk Projekti

Custom stolovi računalo često grade osigurati određeni skup značajki koje nisu dostupne u verziji masovne proizvodnje . Prilagođene stolovi također daju vlasniku veću kontrolu nad stol oblika i njezinih perifernih funkcija . Počnite s osnovnim stol dizajna i mijenjati ga dodati police , ili sakriti svoj ​​monitor ili drugih uređaja . Osnovni Desk

osnovni računalo stol je zapravo samoobičan stol . Najmanji zajednički nazivnik jestan površine stola na četiri jednaka nogama . Za spremanje radnog prostora možete dodati klizna tipkovnica ladicu na dnu tablice . Visina stol je obično između 28 i 32 inča , ali običaj stol dizajna treba prilagoditi osobistol je namijenjen , a ne izgrađena na industrijski standard .
Hidden Monitor Desk

Izrežite otvor na površini stola i staviti komad stakla ili plastike na vrhu rupe . Ispod stola , izgraditi noseći okvir koji je dovoljno jak da sigurno podržati težinu od monitora i kutokvira na oko 35 stupnjeva . Ovaj naginje zaslon prema korisniku kako bi se izbjeglo zbunjujući odsjaj ili odraz sa stakla pokriva rupu . Sličan dizajn može se koristiti za postavljanje računalne zvučnike iz vida te ; možete koristiti plastičnu rešetku za pokrivanje otvora umjesto čvrstog stakla ili plastike .

Okretni Wings

ugradbenim ormarima s obje strane stola koji su oko 1 cm kraći od visine stola . Pričvrstite klavir zglob na prednji lijevi kut ormara gdje se sastaje stol . Podignite svaki ormar sve dok ne bude u ravnini s površini stola i staviti klavir zglob na stolu . To stvara uravnoteæene ormarića koji usmjerite prema naprijed , stvarajući svojevrsno kokpitu osjećaju za stolom kad je u upotrebi . Ormari se mogu koristiti za printer , pohranu i polica za CD-ova ili drugih računalnih povezanih materijala .
Desktop Kabinet

izgraditi vladu, koja je u prilogu vrhu stola . Ormar može biti zatvorena u , ili ostavio kao otvoreni prostor polici ovisno o vašim potrebama . Budite sigurni da bi noge kabineta dovoljno dugo da ga podići iznad svog radnog prostora kada je sjedio za stolom . Povećati svoju vidljivost na radnom prostoru dodati fluorescentno svjetlo na dnu ormara i ukazati ga prema dolje kako bi imali dovoljno osvjetljenja pravo gdje je najpotrebnija .

Kako to Vratiti Shaw Walker Tanker Desk

Shaw Walker tanker stolovi imaju klasični oblik i dizajn . Popularno u uredima i tvrtkama tijekom 1950-ih i 60-ih , kolekcionari i ljubitelji sada koristiti ove stolovi u kućnim uredima . Dizajn ima stan vrhu i dvije ili više ladica s obje strane sto

Více >