# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> stolovi >>

Kako izgraditi drvenu Kutak računalo desk

kutak računalo stol ima dvije snažne prednosti . Korištenje kutak štedi puno podnih i zidnih prostora u usporedbi sa standardnim radnim stolom . Nakon što je radni prostor s kojim se suočava kutak smanjuje smetnje i povećava produktivnost . Odvojite jedan popodne za ovaj projekt , osim ako ne namjeravate slikati ili mrlja . U tom slučaju , planiraju provesti nekoliko sati u dva uzastopna popodneva , čime boje da se osuši u međuvremenu . To je ono što vam je potrebno Srpski šperploče list , 1/2 inča po 42 inča po 42 inča
tri postove , 2 inča po dva inča po 32 inča Pretraživati ​​2 postove, 2 inča po 2 inča po 36 inča
drvo vijci , 2 inča dugo
moć vidio
električna bušilica Screenshot, bušilica i odvijač bita
brusnim papirom Screenshot boja i slikanje pribor ( po izboru)
Show More upute

1

Izrežite šperploča list uzdijagonalu , stvorila dvije prave trokuta . Držite jednu . Bacitedrugi ili ga koristiti za još jedan projekt .
2

Pijesak sve lica svog klade pomoću grubo brusnim papirom . Pijesak drugi put s finim brusnim papirom . Ako želite da se bojite ili mrlja na stol , to učinite u ovom trenutku .
3

Postavite jednu 32 - inčni dug post na kraju na pravom odrezani rub šperploča , svojim vanjskim rubovima izravnana s rubovima trokuta . Učvrstite ga pomoću jednog vijcima , prešao preko šperploče i na kraju post .
4

Lay 36 - inčni dugo mjesto na jednom rubu šperploča , njegov kraj dodiruje jednu stranu 32 - inčni poslije . Pričvrstite ga s tri ravnomjerno raspoređeni vijke pogon kroz šperploča i na licu gredu ispod .
5

Ponovite četvrti korak za spajanje na drugi 36 - inčni mjesto uz druge ravnu stranu trokuta .
6

Postavite drugi 32 - inčni post na kraju na suprotnom kraju jednog 36 - inčni post. Njegov vanjski rub mora biti u ravnini s ruba trokuta i jednog lica trebao naslanjati na kraju 36 - inčni post. Povežite to s jednim vijcima vozio kroz šperploču na kraju posta .
7

Ponovite korak šest montirati preostalih 32 - inčni post na kraju preostalih 36 - inčni post.

8

pojačati postove vozeći vijak kroz lice 32 - inčni post i na kraju 36 - inčni post. Učinite to za svaku od četiri točke gdje su postovi povezuju .
9

Dodaj drugi sloj boje ili mrlja , ako ste slikarstvo stol , pokrivanje glave vijaka kao što ste to učinili .

Domaći drvo ladici Pregrade

Organiziranje ladice može biti izazov . Komercijalno dostupne organizatori su dizajnirani da stane u raznim ladicama . To može bitinedostatak budući da se rijetko popuniti prostor dostupan u ladici i da će imati tendenciju da klizi izvan pozicije kao

Více >